Vähänkyrön Yrittäjät

Vähänkyrön Yrittäjät

Tervetuloa Vähänkyrön Yrittäjien sivuille!

Liity mukaan iloiseen joukkoomme! Jäsenenä nautit maanlaajuisista eduista, kuten maksuttomat koulutukset, lakineuvonta, edulliset yöpymiset hotelleissa, oman alueen kuntoutus-/virkistystapahtumat.

Vähäkyrö kuuluu Vaasan kaupunkiin, johon se liittyi vuonna 2013. Kuntaliitoksesta huolimatta Vähänkyrön Yrittäjät ovat pysyneet itsenäisenä yhdistyksenä, johon kuuluu yli 60 jäsenyritystä. Toiminnan jatkuvuuden takaamiseksi toimintaan on saatu mukaan nuoria yrittäjiä. 

Vähänkyrön Yrittäjät tekevät tiivistä yhteistyötä Vaasan kaupungin, Vaasan Yrittäjien ja VASEK’n lisäksi Isonkyrön ja Laihian Yrittäjien kanssa. 

Vuonna 2021 Isonkyrön Yrittäjät hakivat Leader-rahoitusta Nuori Yrittäjyys Kyrönmaa -hankkeelle, josta tulikin hieman yli kaksi vuotta kestänyt menestyshanke. Vähänkyrön Yrittäjät olivat hankkeen toteutuksessa aktiivisesti mukana, ja jonka puheenjohtajisto oli mukana hankkeen johtoryhmässä. Sivuiltamme löydät hankkeen aikana syntyneitä materiaaleja, jotka ovat vapaassa käytössä yrittäjille, opettajille, nuorille ja muille kiinnostuneille. 

Käsityöläisyys elää vahvana Vähässäkyrössä, sillä Fyrrykyröö on tunnettu mm. pläkkyreistään eli pläkkisepistä, jotka ylläpitävät perinnettä yllä jopa viidennessä sukupolvessa. 

Paikallisten yrittäjien tuotteita voit ostaa yrittäjiltä itseltään tapahtumista, heidän verkkokauppojensa kautta, Vähänkyrön yhteispalvelupisteeltä ja kesällä Cafe Kanttorista. Myös Vaasan keskustassa sijaitseva Loftetista löydät mm. pläkkilyhtyjä! 

Uutiset

Vähänkyrön Yrittäjät ry on yrittäjä- ja elinkeinopoliittinen etujärjestö, joka valvoo yrittäjien ja yritysten toiminnallisia ja taloudellisia etuja kuntatasolla. Vähänkyrön Yrittäjät ry on Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien -aluejärjestön paikallisyhdistys.

Mitä me teemme

Me pidämme yrittäjän puolta. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme oman ja lähialueiden yrittäjiin sekä mahdollisuutena verkostoitua ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.