Vähänkyrön Yrittäjät

Vähänkyrön Yrittäjät

Tervetuloa Vähänkyrön Yrittäjien sivuille!

Liity mukaan iloiseen joukkoomme! Jäsenenä nautit maanlaajuisista eduista, kuten maksuttomat koulutukset, lakineuvonta, edulliset yöpymiset hotelleissa, oman alueen kuntoutus-/virkistystapahtumat.

Uutiset

Vähänkyrön Yrittäjät ry on yrittäjä- ja elinkeinopoliittinen etujärjestö, joka valvoo yrittäjien ja yritysten toiminnallisia ja taloudellisia etuja kuntatasolla. Vähänkyrön Yrittäjät ry on Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien -aluejärjestön paikallisyhdistys.

Mitä me teemme

Me pidämme yrittäjän puolta. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme oman ja lähialueiden yrittäjiin sekä mahdollisuutena verkostoitua ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.