Vantaan Yrittäjien jäsenedut ja palvelut

Maksuton oikeusneuvonta

Neuvontapalvelun jäsenet antavat maksutonta puhelinneuvontaa Vantaan Yrittäjien jäsenille.
Kysyessäsi neuvoa, kerro kuuluvasi Vantaan Yrittäjiin ja varaudu kertomaan jäsennumerosi.

Katso tästä maksuton oikeusneuvonta

Yrittäjä ostaa yrittäjältä K-etu

Vantaalla, Espoossa ja Helsingissä jäsenyrittäjävetoiset K-Supermarket-, K-Market-, Neste K-, Intersport- ja K-Rauta -kauppiaat tarjoavat Suomen Yrittäjien jäsenille tuotteitaan etuhintaan!

Näytä kassalla Suomen Yrittäjien voimassa oleva jäsenkortti, alennusta ei myönnetä jälkikäteen.

Katso tästä Yrittäjä ostaa yrittäjälta K-etu

Valtakunnalliset jäsenedut

Tältä sivulta löydät kaikki Yrittäjien tarjoamat jäsenedut ympäri Suomen. Valtakunnalliset jäsenedut koskevat kaikkia Yrittäjien jäseniä. Alueellisilla rajauksilla voit hakea jäsenetuja juuri omalla alueellasi tai paikkakunnallasi.

Katso tästä valtakunnalliset jäsenedut

Vauhtia omistajanvaihdoksiin

Omistajanvaihdosten myytinmurtajat on Uudenmaan omistajanvaihdoshankkeen kampanja, jonka tavoitteena on antaa vauhtia omistajanvaihdoksiin. Onnistuneet omistajanvaihdokset luovat uusia investointeja, työpaikkoja, veropohjaa ja hyvinvointia koko Suomeen.

Vauhtia omistajanvaihdoksiin

Hankintaneuvonta

Julkiset hankinnat ovat osa strategioiden toteuttamista. Hankinta-asiamies tukee hankintojen toteutumista Vantaalla ja vastaa näihin liittyviin kysymyksiin.

Hankintaneuvonta

Mutkatonta autoilua

Secto Automotive on Vantaan Yrittäjien uusi autoilun yhteistyökumppani. Secto Automotive tarjoaa sekä yritys- että yksityisasiakkaille kaikki vaihtoehdot auton omistamisesta kuukausihintaiseen autoiluun.

Katso tästä autoedut jäsenelle