Vimpelin Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Vimpelin Yrittäjät on paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Ajankohtaista Yrittäjiltä

Taksikyltti
3.12.2021 Uutinen

Valiokunta ei puoltanut sähkötaksien hankintatukea – Liitto tyrmistyi: ”Teot ja puheet voimakkaasti ristiriitaisia”

Eduskunnan liikenne- ja viestintävaliokunta päätti torstaina jättää taksit täyssähköautojen hankintatuen ulkopuolelle. Valiokunnassa ainoastaan kokoomus ja perussuomalaiset puolsivat sähkötaksien hankintatukea ja jättivät valiokunnan mietintöön eriävän…

Katso tapahtumamme ja koulutuksemme

epy itsenäisyyden juhla
Maksuton
Maksuton
Maksuton
Maksuton
Mies puhuu puhelimeen
Maksuton
Maksuton
epy rahoitus
Maksuton

Vimpelin yrittäjien tehtävä on parantaa yrittäjien asemaa ja yrittämisen edellytyksiä. Tavoitteenamme on, että menestyviä yrityksiä ja yrittäjiä on enemmän ja yrittäjien taloudellinen ja sosiaalinen asema paranevat. Vain yritykset takaavat kuntien ja siten myös valtion elinvoiman.

Vimpelin yrittäjät tekee tiivistä yhteistyötä esimerkiksi Vimpelin kunnan, Vimpelin Vedon ja monien muiden yhdistysten kanssa. Jäsenyrityksiä meillä on noin 80. Toimimme aktiivisesti ympäri vuoden järjestämällä erilaisia tilaisuuksia ja koulutuksia sekä osallistumalla alueen tapahtumiin.

Tavoitteemme on lisätä yritysten välistä yhteistyötä ja verkostoitumista. Haluamme löytää yhteisiä keinoja menestyä muuttuvassa toimintaympäristössä. Kannustamme kaikkia yrittäjiä lähtemään toimintaan mukaan.