Vimpelin Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Vimpelin Yrittäjät on paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Ajankohtaista Yrittäjiltä

6.12.2021 Uutinen

Bayerncar Oy, Mirror Line Oy, Tuning Design net Oy ja Kotileipomo Paula Kahra Oy palkittiin maakunnallisilla yrittäjäpalkinnoilla

5. joulukuuta jo 18. kerran järjestetyssä Yrittäjien Itsenäisyyden juhlassa luovutettiin Maakunnalliset Yrittäjäpalkinnot seinäjokelaiselle Bayerncar Oy:lle ja karijokiselle Mirror Line Oy:lle, Maakunnallinen Nuori yrittäjä -palkinto…

Katso tapahtumamme ja koulutuksemme

Maksuton
Maksuton
Maksuton
Maksuton
Mies puhuu puhelimeen
Maksuton
Maksuton
epy rahoitus
Maksuton
Maksuton

Vimpelin yrittäjien tehtävä on parantaa yrittäjien asemaa ja yrittämisen edellytyksiä. Tavoitteenamme on, että menestyviä yrityksiä ja yrittäjiä on enemmän ja yrittäjien taloudellinen ja sosiaalinen asema paranevat. Vain yritykset takaavat kuntien ja siten myös valtion elinvoiman.

Vimpelin yrittäjät tekee tiivistä yhteistyötä esimerkiksi Vimpelin kunnan, Vimpelin Vedon ja monien muiden yhdistysten kanssa. Jäsenyrityksiä meillä on noin 80. Toimimme aktiivisesti ympäri vuoden järjestämällä erilaisia tilaisuuksia ja koulutuksia sekä osallistumalla alueen tapahtumiin.

Tavoitteemme on lisätä yritysten välistä yhteistyötä ja verkostoitumista. Haluamme löytää yhteisiä keinoja menestyä muuttuvassa toimintaympäristössä. Kannustamme kaikkia yrittäjiä lähtemään toimintaan mukaan.