Vimpelin Yrittäjät

Vimpelin Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Vimpelin Yrittäjät on paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Ajankohtaista Yrittäjiltä

Näin paljon YEL-maksua saa korottaa
6.6.2023 Uutinen

Työeläkeyhtiöiden YEL-tarkistukset alkoivat – Näin paljon YEL-työtuloa saa enimmillään korottaa

Yrittäjien YEL-asiantuntija korostaa, että eläkeyhtiön on kuultava yrittäjän näkemystä ja otettava se huomioon päätöksenteossa.

Vimpelin yrittäjien tehtävä on parantaa yrittäjien asemaa ja yrittämisen edellytyksiä. Tavoitteenamme on, että menestyviä yrityksiä ja yrittäjiä on enemmän ja yrittäjien taloudellinen ja sosiaalinen asema paranevat. Vain yritykset takaavat kuntien ja siten myös valtion elinvoiman.

Vimpelin yrittäjät tekee tiivistä yhteistyötä esimerkiksi Vimpelin kunnan, Vimpelin Vedon ja monien muiden yhdistysten kanssa. Jäsenyrityksiä meillä on noin 80. Toimimme aktiivisesti ympäri vuoden järjestämällä erilaisia tilaisuuksia ja koulutuksia sekä osallistumalla alueen tapahtumiin.

Tavoitteemme on lisätä yritysten välistä yhteistyötä ja verkostoitumista. Haluamme löytää yhteisiä keinoja menestyä muuttuvassa toimintaympäristössä. Kannustamme kaikkia yrittäjiä lähtemään toimintaan mukaan.