Ylitornion Yrittäjät

Tervetuloa sivuillemme!

Olemme Ylitorniolainen paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Tutustu jäsenetuihimme

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Joulun avaus 27.11.2021

Ylitorniolla avataan joulun aika lauantaina klo 13.00 alkaen K-supermarketin pihalla. Paikalla puuron jakelua ja paljon erilaista ohjelmaa.

Ajankohtaista Ylitornion Yrittäjissä

30.11.2021 Uutinen

Vastine: Lapissa on omis­ta­jan­vaih­dos­ten neu­von­ta­pis­te

Elinkeinoelämän keskusliiton (EK) ekonomisti Simo Pinomaa kirjoittaa (LK 26.11.) omistajanvaihdosten neuvontapisteen puuttumisesta Lapissa. Pidämme todella arvokkaana, että EK on havahtunut tärkeään asiaan, ja toivon…

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Mitä me teemme

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Keitä me olemme?

Keitä me olemme?

Paikallisyhdistyksemme hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on paikkakunnallamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen. Yhteystietosivuiltamme voit hakea myös koko maanlaajuisen yrittäjäjärjestön yhteystietoja.