Jäsentietojen päivitys

Suomen Yrittäjien jäsen, pidäthän jäsentietosi ajan tasalla! Yrittäjien jäsenpalvelussa pystyt päivittämään jäsentietojasi. Se on tärkeää, jotta voimme palvella sinua ja yritystäsi mahdollisimman hyvin.

Jäsenpalvelun kirjautumissivu löytyy osoitteesta https://jasenpalvelu.yrittajat.fi. Jäsenpalvelun kirjautumislinkki löytyy myös tämän yrittajat.fi-sivuston ylävalikosta, kun vierailet sivustolla tietokoneen selaimella. Puhelimen selaimessa kirjautumislinkki löytyy haitarivalikon lopusta.

Jäsenpalveluun kirjautuminen tapahtuu mobiilissa haitarivalikon kautta. Kirjautumislinkki on sivun lopussa.

Jäsentietojen hallinta jäsenpalvelussa

Jäsenpalveluun kirjauduttuasi löydät jäsentietosi sivuston oikeasta yläkulmasta, käyttäjätunnuksesi alta. Kohdassa käyttäjäprofiili voit päivittää henkilötietojasi ja kohdassa yritysprofiili yrityksesi tietoja.

Jäsentietojen muuttaminen jäsenpalvelussa

Yritykset etsivät kontakteja yritysten väliseen liiketoimintaan. Ajantasaiset yritystiedot auttavat yritystäsi erottumaan ja löytämään juuri yritystoiminnallesi sopivia yhteistyöyrityksiä. Pidä myös henkilökohtaiset tietosi ajan tasalla, jotta me järjestönä voimme välittää juuri sinua kiinnostavia sisältöjä ja etuja.

Jäsentiedot kannattaa päivittää vähintään kerran vuodessa, tarvittaessa useamminkin. Jos tietojen päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä jasenpalvelu@yrittajat.fi

Päivitä tietoja jäsenpalvelussa
Siirry jäsenpalveluun