Kuopion Yrittäjät
  • Työpaja

3. Vastuullisuustyöpaja: vastuullisuudesta viestiminen

  • Kuopion Yrittäjät

Järjestämme syksyllä 2023 jäsenyrityksille kolme vastuullisuustyöpajaa, joissa yrittäjät voivat suunnitella ja laatia oman yrityksensä vastuullisuusohjelmaa. Työpajojen ohjelmat julkaistaan myöhemmin, mutta varaa jo ajankohdat kalenteristasi. Kaikki työpajat järjestetään omilla teemoillaan, joten suurimman hyödyn saa, kun osallistuu kaikkiin kolmeen työpajaan.

Kolmas työpaja keskittyy vastuullisuudesta viestimiseen. Pohdimme, millaista on hyvä vastuullisuusviestintä ja millaisia sudenkuoppia viestinnässä kannattaa välttää. Työpajatyöskentelyssä osallistujat pääsevät suunnittelemaan oman yrityksensä vastuullisuusviestintää, niin sisäistä kuin ulkoistakin. Pohdimme myös kriisiviestinnän suunnitelmaa.

Työpajojen aikana osallistujat rakentavat yrityksensä vastuullisuuden työkirjaa, joka jää yritysten käyttöön työpajojen jälkeen.

Aiemmin on järjestetty työpajat 21.9. ja 11.10.

Työpajat ovat jäsenyrittäjille maksuttomia. Ei-jäsenille osallistumismaksu on 99 e / osio, tai ilmoittautuessaan kaikkiin kolmeen osioon 249 e (ei sisällä vähennettävää arvonlisäveroa). Tietoa jäsenyydestä löytyy täältä.

Ilmoittaudu tästä mukaan