Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Pirkanmaan Yrittäjät
  • Vapaa-aika ja juhlat

Testaa yrittäjien treenejä juhannukseen asti

Tampere
  • Pirkanmaan Yrittäjät
  • Hervannan Yrittäjät
  • Kaukajärven Yrittäjät
  • Lielahden Yrittäjät

Luvassa vahvistavaa, huoltavaa ja energisoivaa liikettä, lihaskuntoa & kehonhuoltoa sopivassa paketissa. Sinun tarvitsee vain tulla paikalle ja antautua harjoituksen vietäväksi! Mukaan tunneilta saat taatusti virtaa arkeen, tarpeellista paussia ajatuskeloille sekä aikaa niin itsen äärellä kuin huipussa treeniporukassa.

Ryhmä starttaa, kun osallistujia on vähintään 8.

Fiiliksellä on myös joustava korvauskäytäntö, eli jos et pääse jollekin kerralle, voit tulla käyttämään kerran millä tahansa Fiiliksen ryhmäliikuntatunnilla. Ollaan rennosti mukana elämän menossa ja käänteissä, joustava arjen ankkuri!

Ilmoittaudu mukaan Yrittäjien treeniryhmään tiistaihin 28.5.2024 mennessä tiikku@fiiliksella.fi. Jos sinull on mitä tahansa kysyttävää, laita viestiä tai pirauta 044 329 8680.

Palautteita ryhmäläisiltä:
”Kyllä nyt tuntuu hyvältä. Täytyy myöntää, että tänä aamuna tuntui, ettei millään jaksaisi, mutta nyt on voittajafiilis. Kiitos, Tiikku ja ja treenikamut!”

”Meillä on kyllä huippuporukka ja parastahan on, että treeni ja sen tuoma hyvä tuntuu kokonaisvaltaisesti – on aika paljon muitakin hyötyjä kuin vahvistuva lapatuki!”

”Kiva ja tehokas treeni, huomenna voi olla vaikeeta.”

”Ihanaa joka paikkaan sattuu!” – ”Luit ajatukseni…”

”Sitten vain korvaavalle tunnille!”