Kymen Yrittäjät

Boostia & Balanssia hyvinvointitapahtuma

  • Kymen Yrittäjät

Boostia & Balanssia on kymenlaaksolaisille yrityksille ja organisaatioille suunnattu työhyvinvointiin ja terveyteen liittyvä iltapäivän tapahtuma keskiviikkona 17.4.2024 Kouvolassa Synergiakeskus Kohoassa.

Keynote -puheenvuoron esittäjinä Komppania Ketonen ja Gustafsberg!

Kymenlaakson kauppakamari, Cursor Oy, Kouvola Innovation Oy, Kymen Yrittäjät ja Kymenlaakson Hyvinvointialue järjestävät yhteistyössä Boostia & Balanssia tapahtuman, jossa pääosassa ovat elämys, kokemus ja hyvinvointi.

Tapahtuman yhteistyökumppaneina ovat työterveyspalveluita tuottavia yrityksiä, kuten Mehiläinen, Kotkan Työterveys ja Terveystalo. Kaakon Työhyvinvointiverkosto ja Kymenlaakson Liikunta pitävät osallistujien aktiivisuudesta huolta taukojumpan merkeissä.

Boostia & Balanssia hyvinvointitapahtuman kantavana ideana on yhteinen halu kehittää alueemme yritysten toimintaedellytyksiä ja nostaa esiin ihmisten hyvinvointiin ja jaksamiseen liittyviä elintärkeitä asioita. Tapahtumassa kuulemme asiantuntijoilta kokemuksia ja vinkkejä, joilla johdamme itseämme ja työyhteisöämme kohti parempaa oloa. 

Tapahtumassa on mukana asiantuntijapuheenvuoroja terveyden ja hyvinvoinnin eri osa-alueilta ja keynote- puheenvuoro, joka motivoi ja ravisuttelee ajatuksia. Tulossa on rento, kannustava, herättävä, motivoiva ja inspiroiva iltapäivä.

Komppania Kari Ketonen ja Harri Gustafsberg ymmärtävät kattavasti stressin ja sen merkityksen suoritukseen, olipa sitten kyseessä hengenvaarallinen poliisityö, suorassa lähetyksessä miljoonayleisölle esiintyminen tai mikä tahansa työn tai yksityiselämän haaste, jossa yksilön taidot halutaan sataprosenttisesti palvelemaan asetettuja tavoitteita. Miten yksilö voi vahvistaa henkisiä voimavarojaan ja resilienssiä, miten stressin kanssa pärjätään ja miten erilaisissa tilanteissa voidaan kehittää tilannetietoisuutta ja päätöksentekokykyä, myös paineen alla. Palautuminen, jaksaminen, hermojen hallinta ja tunnetaidot puhuttavat ja niihin onkin syytä kiinnittää huomiota, meistä jokaisen.

Tilaisuuteen edellytetään ennakkoilmoittautumista. Huomioithan, että tilaisuudessa saatetaan kuvata järjestäjätahojen markkinointitarkoitukseen.

Ilmoittaudu tästä mukaan