Pirkanmaan Yrittäjät

Digitaalinen näkyvyys -työpaja

Ruovesi
  • Pirkanmaan Yrittäjät
  • Ruoveden Yrittäjät
  • Ruovesi
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Hei Ruoveden alueen yrittäjä, tätä Digitaalisen näkyvyyden työpajaa ei kannata jättää väliin!
Laita siis kalenteriin varaus jo torstaille 22.2. klo 17–20 tätä varten.
Paja pidetään OP Ylä-Pirkanmaan kokoustiloissa os. Ruovedentie 13.

Työpajan tavoitteena on lisätä yrityksen digitaalista näkyvyyttä tärkeissä kanavissa. Pajan aikana luodaan Google Yritysprofiili,  ymmärretään digitaalisen näkyvyyden merkitys konkreettisesti sekä opitaan hyödyntämään sitä parhaiden käytäntöjen mukaisesti. Työpajan jälkeen tiedät, miksi digitaalinen näkyvyys on tänä päivänä lähes välttämätöntä. Sopii hyvin myös niille, joilla profiili jo on – aina voi oppia jotain uutta!

Google Yritysprofiili
Ihmiset käyttävät Googlen hakukonetta ja Google Maps karttapalvelua kiinnostavien kohteiden ja yritysten etsinnässä sijaintiin perustuen. Google Yritysprofiili on elintärkeä yrityksille erityisesti Google-hakua ja Google Mapsia ajatellen. Se mahdollistaa keskeisten yritystietojen, tarinan, ajankohtaisten asioiden jakamisen sekä suoran vuorovaikutuksen asiakkaiden kanssa Googlessa.

Työpajan päätteeksi tietoisku Tripadvisor ja Booking.com -matkailusivustoista. Nämä palvelut ovat maailman johtavia matkailusivustoja ja ne tarjoavat lukuisia ilmaisia työkaluja, jotka ovat hyödyllisiä oman markkinoinnin kehittämisessä. Erityisesti matkailuyritysten on viisasta käyttää hyväkseen näitä jakelukanavia!

Kouluttajana Taneli Katila / Ideal Digi Oy, yhteistyössä Anna Häyrynen / Luova Maalainen.
Ota oma läppäri/älylaite mukaan.

Ilm. sihteeri.ruovesi@yrittajat.fi 20.2. mennessä.

Työpaja on maksuton. Se on osa Valot Päällä Ruovesi -hanketta, johon on haettu Leader PoKo -rahoitusta.