Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Keski-Suomen Yrittäjät
  • Tapahtuma

Doers Love

  • Keski-Suomen Yrittäjät

Kuka yllättää ja kenet? Millaisia lauluja illan aikana kuullaan? Tule ottamaan tästä selvää to 1.12. klo 18-20 Doers Loveen, London Jyväskylään. Illan aikana tulemme kuulemaan koskettavia kiitostarinoita yrittäjyyden taipaleilta ja niihin liittyviä merkittäviä kappaleita. Illan lempeään tunnelmaan meidät johdattaa juontaja Laura Siltala ja laulaja-lauluntekijä Antti Kleemola. Tässä myös oiva paikka kokoontua yhteen ja viettää yrittäjäporukalla pikkujouluja!

Aika: To 1.12.2022 klo 18.00-20.00
Paikka: London Jyväskylä. Puistokatu 2, 40100 Jyväskylä

Tilaisuus alkaa klo 18.00 ja päätyy klo 20.00.
-Alkutunnelmointi, Antti Kleemola & tervetulotoivotus
-Kiitostarinat yrityspoluilta
-Loppufiilistelyt, Antti Kleemola

Tilaisuudessa tarjolla pikkusuolaista. Juomat omakustanteisesti. Tarjoilujen vuoksi pyydämme ilmoittautumiset 23.11. mennessä.

Tapahtuman järjestää Keski-Suomen Nuorten Yrittäjien Doers-verkosto. Kanssamme mukana yllättymässä ovat Fennia, Elisa ja JAMK.

Tapahtuma on avoin kaikille alueemme yrittäjille, opiskelijoille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille.

On myös aika antaa pieniä maistiaisia illan kiittäjistä. Tässä vinkit, olkaapa hyvä!

❤️ Kiittäjä nro 1 pitää mökkeilystä. Hyppää Avantin ohjaimiin tarvittaessa, hakee puukuormia mönkkärillä ja on näppärä halkomakoneen käyttäjä. Hän myös paljasti, että on yrittäjänä siksi, ettei pitänyt lapsena juustosta!

❤️ Kiittäjä nro 2 puolestaan twerkkaa ja on entinen showtanssiopettaja. Hän on toteuttanut Suomen ensimmäisen ja ainoan rockmuotishown festareille yhdessä Kotiteollisuus bändin kanssa. Hän on myös edelleen hallitseva Miss Löyly sekä Keski-Suomen Juhannusneito 2013.

❤️ Kiittäjä nro 3 on harrastanut teatteria ja näytellyt muun muassa Tampereen Työväentalon ja Suomen vanhimman harrastajakesäteatterin (Venekosken kesäteatteri) lavalla.

❤️ Kiittäjä nro 4 rakastaa lihanleikkuuta ja samppanjaa. Hän on myös mitä suurimmissa määrin astia-addikti. Kiittäjä on aloittanut työnteon 14-vuotiaana ja fanittaa Kake Randelinia!

❤️ Kiittäjä nro 5 harrastaa avantouintia ja on käynyt Pohjois-Koreassa. Kiittäjä perusti ensimmäisen yrityksensä, toiminimen, 20-vuotiaana.

Luvassa myös yksi todellinen mysteeri kiitos!

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Puistokatu 2, 40100 Jyväskylä
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Maiju Peltonen
maiju.peltonen@yrittajat.fi
050 543 6647