Huippuherätys

Huippuherätys: Ensimmäisen työntekijän palkkaaminen

Verkossa

Tervetuloa mukaan Pirkanmaan nuorten yrittäjien vuoden viimeiseen Huippuherätys -aamutilaisuuteen seuraamaan keskustelua ensimmäisen työntekijän palkkaamisesta.

Tämä on merkittävä vaihe yrityksen ja yrittäjän elinkaareessa. Siihen liittyy useita huomioitavia asioita kuten: työsopimukset, työnantajanvelvoitteet ja -kulut ja rekrytointi. Uskomme, että kaikesta tuosta voi selvitä jos haluaa kasvattaa yritystä. Apua siihen kyllä löytyy. Kuitenkin tämä on usein myös tunneasia ja lopullinen päätös palkata tai olla palkkaamatta vaatii rohkeutta.

Aamun lähetyksessä vieraaksemme saapuu Jani Bieck Heimo Filmsiltä kertomaan heidän kokemuksistaan yrityksen ensimmäisten työntekijöiden palkkaamiseen liittyen. Lisäksi mukana keskustelemassa on työmarkkina-asioiden päällikkö Harri Hellstén Suomen Yrittäjistä. Lähetykseen voit osallistua itsekin chatin avulla tai voit toimittaa kysymyksen ennakkoon vieraille pohdittavaksi. 

Tilaisuuden juontaa tuttuun tapaan Pirkanmaan nuorten yrittäjien Jesse Uitto ja lähetystä pääset seuraamaan Vimeo-palvelussa. Ilmoittaudu mukaan ja osallistumislinkki toimitetaan mailitse.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton