Uudenmaan Yrittäjät
  • Koulutukset ja seminaarit

Inspiraatioilta yrittäjille – askelmerkkejä tulevaisuuteen, Lohja

Lohja
  • Uudenmaan Yrittäjät
  • Lohjan Yrittäjät

Seija Lukkalan vuonna 2003 perustama ekodesignyritys Globe Hope lähti liikkeelle aikana, jolloin moni piti kiertotaloutta idealistisena ja riskialttiina liiketoimintana. Sitkeä usko omaan näkemykseen tuotti kuitenkin hedelmää, ja Globe Hopen tuotanto alkoi saada vastakaikua.

Tulevaisuuden yritysten menestystekijöitä ovat vastuullisuus, eettisyys ja ekologisuus. Tule inspiroitumaan Seijan ja Glope Hopen yritystarinasta, ja tarkista oman yrityksesi askelmerkit tulevaisuuteen.

Inspiraatioillan ohjelma:

Kahvia ja teetä, sekä suolaista ja makeaa pikkupurtavaa

Tervetuloa inspiroitumaan! Alkuherättely ja tilaisuuden, sekä taustalla vaikuttavan projektin lyhyt esittely

Seija Lukkala: Globe Hope – hylätystä ja unohdetusta arvokasta ja rakastettavaa

Työpaja: Oman yrityksen tulevaisuuskartan laatiminen pienryhmissä poristen

Tapahtuma on avoin ja maksuton kaikille yrittäjille. Järjestäjinä yhteistyössä Green Steps -hanke ja Uudenmaan Yrittäjät.

Puhujaesittely:

Seija Lukkala on Globe Hopen perustaja ja kiertotalouden pioneeri Suomessa. Hävikki- ja ylijäämätekstiileistä laukkuja ja asusteita valmistava Globe Hope on toiminut vuodesta 2003, ja Seija on yrityksen toimitusjohtaja ja suunnittelija. Innovatiivinen ekobrändi tekee tiedostaville kuluttajille funktionaalisia designtuotteita materiaaleista, jotka ovat menossa poistoon, mutta yhä käyttökelpoisia. Liiketoiminnassa on vahvasti mukana vaikuttavuus, vastuullisuus ja avoimuus. Globe Hope on ollut suunnannäyttäjä myös muille toimialoille.

Lisätietoja tapahtumasta

Sanna Sassi

Palvelupäällikkö
Uudenmaan Yrittäjät
Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Paikka
Laurea, Lohjan kampus, Vihdinkatu 1, 08100 Lohja ,
  • Lohja