Vantaan Yrittäjät
  • Lounas

KUTSU | Yhteisen pöydän lounas

Vantaa
  • Vantaan Yrittäjät

Vantaan elinkeinopalvelut ja Vantaan Yrittäjät ovat mukana Helsingin piispa Teemu Laajasalon piispantarkastuksessa. Piispantarkastuksen yhteydessä järjestetään Yhteisen pöydän lounas, johon mukaan kutsutaan vantaalaisia yrittäjiä.

Tarjolla on ilmainen hävikkiruuasta valmistettu lounas, kahvit ja keskustelua muun muassa siitä, miten seurakunta voisi tukea ja palvella myös yrityksiä entistä paremmin. Kutsujana toimii Hämeenkylän kirkkoherra Matti Hyry.

OHJELMA

Lounas klo 11.30
Kahvi klo 12.30

Kahvin lomassa esitetään lyhyet puheenvuorot seuraavista aiheista:

  • Yritysten yhteiskuntavastuun uudet mahdollisuudet, Mika Perttunen, Vantaan kaupungin elinkeinopäällikkö 
  • Yhteinen pöytä esimerkkinä seurakuntien, kaupungin ja yritysten onnistuneesta yhteistyöstä, Hanna Kuisma, Yhteisen pöydän palveluesimies 
  • Onnistumisen toivo ja epäonnistumisen pelko yrittäjänä, Teemu Laajasalo, Helsingin hiippakunnan piispa 
  • Yhteisen pöydän ruokailun vaikutus Hämeenkylän seurakunnassa. Ajatuksia yhteistyön malleista seurakunnan ja yritysten välillä, Matti Hyry, Hämeenkylän seurakunnan kirkkoherra
  • Mitkä kysymykset mietityttävät yrittäjiä? Esa Mänttäri, Vantaan Yrittäjien toimitusjohtaja

Mikä on Yhteinen pöytä?
Yhteinen pöytä on Vantaan kaupungin ja seurakuntayhtymän rahoittama ruoka-avun kehittämisverkosto, jossa 50 lahjoittajan hävikkiruoka jaetaan 84 paikassa vantaalaisten vähävaraisten hyödyksi. Hämeenkylän seurakunta on yksi suosituimmista yhteisölounaista. Yhteinen pöytä on myös mukana Vantaan ruokaklusterissa.

Yhteistyössä yrittäjien kanssa
Yritykset voivat kantaa uudenlaista yhteiskuntavastuuta. Yhteinen pöytä hakee menestyneelle konseptilleen entistä parempaa tulevaisuutta. Kun hävikkiruoka käy yhteisten toimien vuoksi yhä vähemmäksi, tarvitaan laajempaa yhteiskunnallista tukea ja erityisesti yritysyhteistyötä.

Yhteistyöllä yrittäjien kanssa haetaan rohkeita avauksia siihen, miten voitaisiin helpottaa Vantaalla avun tarpeessa olevien ihmisten elämää Yhteinen pöytä -organisaation kautta.

Nyt on mahdollista luoda yrityksiä monella tavalla hyödyttävää toimintaa!

Lisätietoja yhteinen pöytä -organisaatiosta löydät täältä.

Lounaalle ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

TERVETULOA!

Kuva Jani Laukkanen