MAD X-MAS

PERUTTU: MAD X-MAS FESTIVAL

Tampere

Järjestäjän tiedote:

Olemme tehneet raskain mielin päätöksen siirtää Mad X-mas Festival -tapahtuman parempaan ajankohtaan ensi vuodelle.

Päätös ei vaikuta Latela Car Show -tapahtumaan, joka järjestetään normaalisti 3.-5. joulukuuta.

Viime viikkoina koronatilanne on muuttunut rajusti pahempaan suuntaan tartuntalukujen ja uuden variantin vuoksi, emmekä täten pysty takaamaan kävijöillemme turvallista tapahtumaa, tai varautumaan mahdollisiin uusiin viranomaisten asettamiin rajoituksiin.

Meille kävijöidemme terveys ja turvallisuus on kaikki kaikessa, ja tapahtuman siirtämisellä varmistamme sen, että pystymme järjestämään ison kokoluokan tapahtuman vaarantamatta kävijöiden terveyttä, ja ilman epävarmuutta siitä, pääsevätkö ulkomaalaiset artistit matkustamaan Suomeen.

Pahoittelemme valtavasti päätöksestä koituvaa harmia. Toivomme, että pääsemme yhdessä juhlimaan, kun tilanne sen jälleen sallii. Tiedotamme lisää, kun uusi päivämäärä varmistuu.

Mikäli olet ostanut jo liput, käyvät ne sellaisenaan ensi vuoden tapahtumaan, tai halutessasi voit pyytää rahojen palautusta suoraan Ticketmasterilta.

Huom! Vaikka Latela Car Show -tapahtuma järjestetään normaalisti, vaaditaan autonäyttelyynkin uusien viranomaismääräysten mukaisesti kaikilta kävijöiltä koronapassi.”

Latela car show omien ja reilun 100 huipputuunattujen autojen näyttely Latelan poikien johdolla.

Mad X-Mas talvifestivaalit: madfestival.fi/

YRITTÄJIEN JÄSENILLE 20%-LIPPUALENNUS!

Jäsenkortti 2021

Lippualen saat käyttösi laittamalla viestin: kimmo.pesola@yrittajat.fi

Hinta
Yrittäjien jäsenille -20% lippuale
Paikka
Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere ,
  • Tampere