Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Pirkanmaan Yrittäjät

Messut Nokialla

Nokia
  • Pirkanmaan Yrittäjät
  • Nokian Yrittäjät

Messut Nokialla 2024 on suurempi kuin koskaan aiemmin! 

Messualueeseen kuuluu sisähalli sekä lähes kolminkertaiseksi laajennettu ulkoalue. Mukana on ennätysmäärä näytteilleasettajia lähiseudulta ja vähän kauempaakin sekä monipuolista ohjelmaa.

Viime messujen hitti, Ravintolamaailma, palvelee tänäkin vuonna. Näille messuille kannattaa tulla nälkäisenä! Runsaassa valikoimassa on tarjolla mm. autenttista meksikolaista katuruokaa, karmivan hyviä erikoisburgereita sekä raikkaita salaattiannoksia – unohtamatta paikallisia erikoisuuksia kuten kuuma koira ja mustamakkara. 

Messuilla viihtyy koko perhe! Ulkoalueelta löytyy mm. Hyvinvointikylän jurtat, poniratsastusta, Partion pakopeliteltta, Tivoli sekä viihdyttäviä pelejä ja aktiviteetteja. Messuilla voit tavata taikurin ilmapalloeläimineen, kirjaston lukukoiran, ihastuttavan merenneidon sekä monia muita hauskoja hahmoja ja eläimiä. Sisä- ja ulkoalueen esiintymislavat tarjoavat viihdyttävää ohjelmaa; kirjailijahaastattelut, muotinäytökset sekä tanssi- ja teatteriesitykset.

Uniikki matkakokemus – messutraktori – kuljettaa kävijöitä nonstop koko tapahtuman ajan rautatieasemalta, Silta-kampuksen kautta messualueelle ja takaisin. Traktorikyyti on maksuton ja matkustajat saavat muistoksi oman matkalipun!

Sunnuntain aurinkoisessa säässä on mahdollisuus osallistua Nokian Kymppi -lenkkeilytapahtumaan ( 2, 5 tai 10 km ), joka starttaa viereiseltä urheilukentältä. Lenkkikaveriksi voit saada vaikkapa kaupunginjohtaja Eero Väätäisen tai nyrkkeilyn olympiamitalisti Mira Potkosen.

Tule viihtymään, tekemään huikeita messulöytöjä sekä tapaamaan tuttuja!

Nappaa koko perhe ja kaverit matkaan – nähdään messuilla!

Terkuin messupäällikkö Päivi, messukoordinaattori Lissu ja koko muu messutiimi

Kattokeskus Areena, Hinttalankatu 6, 37100 Nokia,
  • Nokia