Pirkanmaan Yrittäjät
  • Koulutukset ja seminaarit
  • Muiden tapahtumat

Microsoft Roadshow: Vauhdittamassa liiketoimintaa tekoälyn avulla

  • Pirkanmaan Yrittäjät
  • Hervannan Yrittäjät

Microsoft Roadshow jalkautuu Tampereelle, jossa tuomme yhteen seudun yritykset keskustelemaan tekoälyn nykytilasta ja tulevaisuudesta. Tämä tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden kuulla, miten tekoäly voi auttaa yritystäsi jo nyt ja miten voit hyödyntää sitä parantaaksesi tuottavuutta ja työn laatua. Suomi on tunnustettu johtavaksi toimijaksi tekoälymatkalla, ja tämän kiertueen tarkoituksena on osoittaa, miten olemme omaksuneet ja soveltaneet tekoälyä eri toimialoilla.

Tapahtuman Agenda:

Tekoälykeynote – ”Älä yritä yksin – miten tekoäly voi auttaa yritystäsi jo nyt?”: Asiantuntijamme jakavat näkemyksiä siitä, miten tekoäly on jo nyt integroitunut eri toimialoille ja miten se muokkaa tulevaisuuden liiketoimintaa. Tule kuulemaan, miten voit valjastaa tekoälyn potentiaalin yrityksesi hyväksi ja olla osa tätä jännittävää matkaa kohti älykkäämpää tulevaisuutta.

Copilot for Microsoft 365 – Tekoälyratkaisu kaikille yrityksille:  Esittelemme, kuinka Copilot for Microsoft 365 voi vapauttaa aikaa tärkeämpiin tehtäviin ja keskittyä olennaiseen. Saat parhaat vinkit käyttöönottoon ja tulevaisuuden näkymiä tekoälyn ympäriltä.

Microsoft Surface – Suunniteltu Copilotia varten:  Tutustu Microsoftin uusiin tehokkaisiin tekoälytietokoneisiin, jotka on suunniteltu vauhdittamaan Copilot-käyttökokemuksia. Kuulet, miksi vanhat laitteet eivät enää vastaa uusiin vaatimuksiin käyttökokemuksen, tietoturvan ja hallinnan osalta.

Tule mukaan inspiroivaan päivään, jossa yhdistämme tekoälyn ja liiketoiminnan tulevaisuuden näkymät!

Ilmoittaudu mukaan nopeasti (viimeistään 25.5. mennessä), sillä paikkoja on rajoitetusti!

Nähdään Roadshowlla!

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Finnkino Cine Atlas, Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere