Pirkanmaan Yrittäjät

Myynti- ja kasvuverkosto: Buustia myyntiin

  • Pirkanmaan Yrittäjät

Sakkaako myynti? Kamppailetko asiakkaiden löytymisen kanssa?

Myynti on keskeinen tekijä liiketoiminnassa ja yrittäjien menestyksessä. Jos haluat parantaa myyntitaitojasi, tule mukaan kuuntelemaan myyntivalmentaja Petri Fagerströmin neuvoja. Petri on omistautunut auttamaan myyjiä ympäri maailmaa kasvattamaan myyntiään ja toteuttamaan unelmansa. Hänellä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus yrittäjien ja myyntijohtajien valmentamisesta.

Petri jakaa tietoa siitä, kuinka referenssit voivat auttaa uusasiakashankinnassa. Hän on itse käyttänyt referenssejä kaupanteossa vuosien ajan ja on kehittänyt helppokäyttöisen referenssijärjestelmän, joka voi mullistaa käyttäjänsä myyntitulokset. Petri pitää myyntityötä intohimonaan ja haluaa innostaa muita myyjiä.

Myynti- ja kasvuverkosto jatkaa vuonna 2023 perustettua myyntiverkostoa tarjoten laadukasta koulutusta sekä verkostoitumismahdollisuuksia Pirkanmaalaisille yrittäjille ja myynnin parissa työskenteleville.

Tilaisuus alkaa aamiaisella, jatkuu myynnin ja kasvun ammattilaisen puheenvuorolla ja päättyy verkostoitumiseen. Tilaisuudet ovat Pirkanmaan Yrittäjien jäsenille maksuttomia ja jäsen voi tuoda tilaisuuteen yrittäjä-avecin maksutta.

Etkö ole vielä jäsen ja haluat osallistua tilaisuuteen?
Tutustu jäsenyyteen tästä!

Aika ja paikka

Tiistaina 20.8. kello 8-10
Scandic Rosendahl, Pyynikintie 13, Tampere

Ohjelma

  • Aamiainen
  • Kumppaneiden tervehdys
  • Keynote: Buustia myyntiin – Petri Fagerström
  • Verkostoitumista

Tervetuloa myynnin maailmaan!

Tilaisuuden kumppani

OP Tampere
OP Tampere on Suomen suurimpia osuuspankkeja ja osa OP Ryhmää. Meillä on lähes 190 000 asiakasta, asiakasliiketoimintamme on yli 10 miljardia euroa ja hoidamme yli 7 miljardilla asiakkaidemme varallisuutta. Teemme merkityksellistä työtä: mahdollistamme asiakkaidemme unelmia sekä tuemme ja turvaamme heitä eri elämäntilanteissa. Toimintamme perustuu vakaalle arvopohjalle: ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen.
Lue lisää: https://www.op.fi/tampere


Ilmoittaudu viimeistään 18.8.

Lisätietoja

Kimmo Pesola

ICT-asiantuntija, tapahtumakoordinaattori
Pirkanmaan Yrittäjät
Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Scandic Rosendahl, Pyynikintie 13, Tampere