Pirkanmaan Yrittäjät

Myyntiverkosto: Myynti ei ole mahdollista jos pelkää epäonnistumisia

  • Pirkanmaan Yrittäjät

Jokainen yrittäjä tarvitsee myyntitaitoja. Myyntiverkosto syntyi halustamme tarjota laadukasta koulutusta sekä verkostoitumismahdollisuuksia Pirkanmaalaisille yrittäjille ja myynnin parissa työskenteleville.

Tilaisuus alkaa aamiaisella, jatkuu myynnin ammattilaisen puheenvuorolla ja päättyy myyntivalmentaja Jukka Heikkilän vetämään workshoppiin. Tilaisuudet ovat Pirkanmaan Yrittäjien sekä Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA jäsenille maksuttomia ja jäsen voi tuoda tilaisuuteen yrittäjä-avecin maksutta.

Etkö ole vielä jäsen ja haluat osallistua tilaisuuteen?
Tutustu jäsenyyteen tästä!

Aika ja paikka

Tiistaina 14.2. kello 8-11  
Innovation Home Tampere, Finlaysoninkuja 21 A, 33210 Tampere

Ohjelma

  • Maksuton aamiainen
  • Kumppaneiden tervehdys
  • Keynote: Myynti ei ole mahdollista jos pelkää epäonnistumisia
  • Workshop ja verkostoitumista, vetäjä myyntivalmentaja Jukka Heikkilä

Jos aikaa jää, lopuksi vapaata verkostoitumista ja keskustelua myynnistä sekä yrittäjyydestä.

Tilaisuuden keynote-puheenvuoro striimataan.

Puhujan esittely: Ilkka Kaikuvuo, yrittäjä ja hallitusammattilainen

Ilkka Kaikuvuo on sarjayrittäjä, Varaanin toimitusjohtaja, start up-intoilija, hallitusammattilainen, Frameryn & Surveypalin (ja muutaman muun yrityksen perustaja). Uskoo myynnin voimaan.

Tervetuloa myynnin maailmaan!

Tilaisuuden kumppanit

OP Tampere

MMA – Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA on alan ammattilaisten oma etujärjestö. MMA:n jäseniä yhdistää palo myyntiin ja markkinointiin.🔥MMA tarjoaa jatkuvasti päivittyviä, alan ammattilaisille räätälöityjä palveluja. Valikoimasta löytyy vuosittain satoja laadukkaita ja jäsenille ilmaisia koulutuksia ja tapahtumia, jotka keräävät jatkuvasti huikeaa palautetta.
Lue lisää: https://mma.fi/

Innovation Home

Innovation Home Tampere tarjoaa työtiloja, avotyöpisteen tai oman työhuoneen yrityksellesi. Sen lisäksi meiltä saa vuokrattuja kokoustiloja 2-30 hengen tilaisuuksiin tai valoisassa alasalissa on istumapaikat yli 50 hengelle. Toukokuussa 2023 Media54 tiloihin avautuva kahvila/ravintolatiloin varustettu kokouskeskus tarjoaa kokoustilat jopa 100 hengen tilaisuuksiin. Tervetuloa kahville ja tutustumaan palveluihimme! Lisätiedot: hanna.rinta@coworkinghome.com tai 040 831 6778 https://coworkinghome.com/sijainnit/tyotilat-finlayson-tampere/.


Yhteyshenkilö

Eija Ranua

Viestinnän asiantuntija
Pirkanmaan Yrittäjät
Ilmoittaudu tästä mukaan