Nuorten yrittäjien pikkujoulut

Tampere

Tervetuloa mukaan nuorten yrittäjien (ja yrittäjähenkisten) pikkujouluihin!

Millaista on toimia yrittäjänä luovalla alalla? Tapahtumassa yrittäjät Heikki Oinonen (KOJU FILM Company) ja Matilda Kääntä (Retee arts) kertovat mistä ammentavat luovuuttaan ja mistä saavat rohkeuden yrityksen kehittämisessä. Sitä kun tarvitaan luovalla alalla! 

Tarjolla tietysti vieraiden lisäksi purtavaa ja virvokkeita!

KOJU FILM Company

Koju on korkealaatuiseen ja visuaalisesti vaikuttavaan liikkuvaan kuvaan erikoistunut luova videotuotantoyhtiö Tampereella ja Helsingissä. Yritys ratkaisee liiketoiminnallisia haasteita vaikuttavan videotuotannon avulla. Musiikkivideoista 12 vuotta sitten uransa aloittanut Heikki Oinonen ymmärtää musiikin tärkeyden mainoksissa ja hyödyntää sitä vahvasti ohjauksissaan. Hänen työnsä ovat yhdistelmä elokuvamaista tarinankerrontaa ja rohkean ainutlaatuista visuaalista tyyliä.

Retee Arts

Matilda Kääntä on itseoppinut taiteilija ja taideyrittäjä. Omissa teoksissaan hänellä on paljon kontrastia ja tekstuurista, jotka välittävät vahvoja tunteita väreillään. Hän erikoistunut tilaustöihin, sillä hän nauttii haasteesta saada vangittua asiakkaan toivoma mielenmaisema kanvakselle. Hänen yritys Retee Arts järjestää myös aktiivisesti Wine & Paint -iltamia.

Lisätietoja tapahtumasta

Kimmo Pesola

Kimmo Pesola

ICT-suunnittelija
Pirkanmaan Yrittäjät

Yhteistyössä:

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Paikka
Rautatienkatu 21 B, 33100 Tampere ,
  • Tampere