Pirkanmaan Yrittäjät

Nuorten Yrittäjien verkoston starttimiitti 2.6.

  • Pirkanmaan Yrittäjät

Nuorten Yrittäjien verkosto aloittaa toimintansa starttimiitillä perjantaina 2.6. kello 15 ravintola Periscopessa! Tilaisuuden järjestäjät haluavat kuulla, mitä juuri sinä toivot verkoston tulevaisuudelta. Tästä syystä verkoston starttimiitti on rajattu poikkeuksellisesti vain 16 osallistujaan, jotta jokainen nuori yrittäjä pääsee aidosti vaikuttamaan tulevien tapaamisten sisältöön.

Nuorten Yrittäjien verkostossa pääset tapaamaan muita samanhenkisiä alueen yrittäjiä, solmimaan kumppanuuksia sekä uusia ystävyyssuhteita!

Verkostoitumisen ja verkoston tulevaisuuden kehittämisen lisäksi tilaisuudessa kuullaan erittäin mielenkiintoinen yrittäjätarina UHANA -brändin tekijöiltä.

Vuodesta 2012 toiminut muotibrändi Uhana on perustettu kahden luovan mielen kohtaamisessa. Suunnittelijat Hanna Virkamäki ja Mira Vanttaja ovat omien osa-alueidensa huippuosaajia, jotka saavat toistensa vahvuudet loistamaan. Virkamäen kaavoitustaito ja jäljittelemätön kyky luoda hienovaraisia siluetteja on mallistojen laadun tae ja Vanttaja puolestaan vastaa Uhanan kuoseista, joista brändi hyvin tunnetaan.

”Uhana on perustettu halusta tehdä työtä omien arvojemme mukaisesti: ympäristöä ja ihmisarvoa kunnioittaen. Sekä halusta tehdä vaatteita, joihin rakastutaan.”

Ohjelma

15.00 Tervetulosanat ja kahvitarjoilu, Pirkanmaan Yrittäjät & Periscope
15.15 Uhana -brändin yrittäjien Hanna Virkamäen ja Mira Vanttajan haastattelu: mitä omannäköinen yrittäjyys on vaatinut?
16.00 Verkostoitumista, virvokkeet omakustanteena

Ilmoittaudu alta mukaan! Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki alueen nuoret yrittäjät. Verkostotapaamiseen ei ole ikärajaa eikä ensimmäisessä verkostotapaamisessa edellytetä Yrittäjien jäsenyyttä. Voit siis ottaa myös yrittäjäystäväsi mukaan!

Ilmoittaudu tästä mukaan