Pirkanmaan Yrittäjät
  • Tapahtuma

Pk-yritysten omistajanvaihdokset Nokia: Mistä liikkeelle?

Nokia
  • Pirkanmaan Yrittäjät
  • Nokian Yrittäjät

Onko yrityksesi myyntikunnossa? Oletko kiinnostunut ostamaan yrityksen, joko aloittamaan yritystoiminnan tai kasvattamaan jo nykyistä yritystoimintaasi? Tule kuulemaan asiantuntijoiden ajankohtaiset terveiset omistajanvaihdoksista!

Nokian kaupunki ja Pirkanmaan Yrittäjät ry järjestävät omistajanvaihdosinfon tiistaina 30.1.2024 klo 14 Nokian Taidetalolla (Souranderintie 7, 2. krs). Tervetuloa keskustelemaan, kuulemaan ajankohtaiset puheenvuorot omistajanvaihdoksista sekä nauttimaan makoiset kahvit!

Vaikka omistajanvaihdos ei juuri nyt olisikaan ajankohtainen, kannattaa yrityksen myyntikuntoon kiinnittää huomiota kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa. On hyvä olla ajoissa yhteydessä neuvontapalveluihin ja tutustua alueen palveluverkostoon. Tilaisuudessa tuodaan esiin myös ostajan näkökulmaa. Omistajanvaihdos on varteenotettava vaihtoehto aloittaa yritys tai kasvattaa yritystoimintaa.

Pirkanmaan Yrittäjillä on käynnissä omistajanvaihdoshanke, jonka erityisenä teemana on yksinyrittäjien ja pienemmän yrityskoon omistajanvaihdosten edistäminen. Pirkanmaan Yrittäjät lähtee yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa Nokialle keskustelemaan, miten sujuvilla omistajanvaihdospalveluilla pystytään edistämään alueellista vireyttä ja kasvua! Hankkeen puitteissa kootaan myös Pirkanmaan omistajanvaihdospolku-sivusto, jonka tavoitteena on toimia pitkäaikaisena työkaluna kaikille aiheen parissa työskenteleville. Lue lisää hankkeesta.

Paikalla tilaisuudessa omistajanvaihdoshankkeen hankekoordinaattori  Marika Peltoniemi Pirkanmaan Yrittäjiltä, Nokian kaupungin ja Nokian Yrittäjien edustajat, TE-palvelut, Yrityskummit, oppilaitoksen sekä yritysvälittäjien edustaja.

LISÄTIETOJA

Omistajanvaihdoshanke
Marika Peltoniemi, hankekoordinaattori, p. 050 523 5438

Nokian kaupunki
Tiina Rinne-Järvensivu, yrityskoordinaattori, p. 050 351 8210

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Nokian Taidetalo, Souranderintie 7,
  • Nokia