Pirkanmaan Yrittäjät

Pirkanmaan Ilmastotoimintakeskuksen työpaja Hyytiälässä Juupajoella | Maksuton yhteiskuljetus Tampereelta, lounas ja päiväkahvit

  • Pirkanmaan Yrittäjät

Pirkanmaalaisyrittäjä, lämpimästi tervetuloa Pirkanmaan Ilmastotoimintakeskuksen työpajaan tiistaina 23.4.2024 Hyytiälän metsäasemalle Juupajoelle!

Työpajan teemana on Hiilikädenjälki vs. hiilijalanjälki – ilmastoterminologian viidakko. Tilaisuudessa käydään läpi yleisellä tasolla ilmastoon ja ympäristöön liittyviä käsitteitä ja termejä, jotka ovat monimutkaisia ja, joita usein käytetään jopa virheellisesti esimerkiksi valtakunnan mediassa. Päivään sisältyy myös vierailu SMEAR II -tutkimusasemalle, jossa tehdään maailmanluokan huippututkimusta ilmakehän ja metsien välisistä vuorovaikutussuhteista. 

Ilmastotoimintakeskus tarjoaa osallistujille lounaan ja päiväkahvin sekä järjestää yhteiskuljetuksen työpajaan Tampereelta Hyytiälään ja takaisin. Linja-auto lähtee Tampereen linja-autoasemalta klo 8.30. ja Hyytiälästä kohti Tamperetta klo 15.30. Mukaan mahtuu 50 ensiksi ilmoittautunutta. Osallistujille lähetetään tarkemmat ohjeet lähempänä tilaisuutta. 

Ilmoittauduthan viimeistään 11.4.2024!


Pirkanmaan Ilmastotoimintakeskus (PIK) on Helsingin ja Tampereen yliopistojen yhteistyö, joka sijaitsee fyysisesti Helsingin yliopiston Hyytiälän metsäasemalla Juupajoella. Keskuksen tavoitteena on kehittää uusia ratkaisuja ja toimintamalleja ilmastonmuutoksen hillintään ja siihen sopeutumiseen sekä luontokadon torjuntaan Pirkanmaan alueella yhteistyössä maakunnan eri toimijoiden kanssa. Keskuksen toimintaa rahoittaa Pirkanmaan liitto. Ilmastotoimintakeskus tuo yhteen maakunnan eri toimijat ja yliopistojen (sekä kumppanitahojen) tutkijat ja asiantuntijat. Keskus mahdollistaa uusimman tutkimustiedon siirtämisen käytännön toimintaan vahvistaen näin ilmasto- ja ympäristöosaamista sekä yksittäisen organisaation että koko maakunnan tasolla. Keskuksen käytännön toiminta keskittyy yhteiskehitystyöpajoihin, joita järjestetään pääasiassa Hyytiälän metsäasemalla. Verkkosivuilta löytyy mm. edellisen työpajan esitykset ja koosteet.

Ilmoittaudu tästä mukaan