Pirkanmaan Yrittäjät
  • Tapahtuma

Pirkanmaan omistajanvaihdosfoorumin startti

  • Pirkanmaan Yrittäjät

Mikä on Omistajanvaihdosfoorumi?
Valtakunnallinen Omistajanvaihdosfoorumi toimii Suomessa sen hyväksi, että yrityskauppoja ja perheyritysten sukupolvenvaihdoksia saataisiin helpotettua ja vauhditettua. Foorumi ajaa omistajanvaihdoksille myönteistä toimintaympäristöä ja asenneilmapiiriä sekä edistää omistajanvaihdoksia myös yrittäjyyskasvatuksen ja jatkajakoulutuksen, tutkimuksen, neuvonnan ja verkostojen keinoin. Omistajanvaihdosfoorumi on 23 organisaation yhteistyöverkosto.

Nyt on aika lanseerata alueellinen omistajanvaihdosfoorumi!
Teemme jo hyvää yhteistyötä toimijoiden kesken ja foorumin myötä omistajanvaihdosten edistämisestä tulee entistä systemaattisempaa ja syvempää. Yhtenäisen yksityisten ja julkisten ov-toimijoiden verkoston avulla yritykset löytävät oikeaan aikaan omistajanvaihdospolulle. Jos siis työskentelet omistajanvaihdosten parissa ja olet kiinnostunut alueellisen foorumin toiminnan kehittämisestä, tervetuloa mukaan!

Tavoitteena on onnistuneiden yrityskauppojen ja sukupolvenvaihdosten määrän nostaminen alueellisen vireyden vahvistamiseksi.

Saman päivän iltapäivänä järjestetään Omistajanvaihdosmarkkinat klo 12-16 Finlaysonin Kohtaamisia-tilassa, joten voimme jatkaa päivää saman asian merkeissä! Ilmoittaudu mukaan 12.4. mennessä.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Pirkanmaan Yrittäjien toimisto. Kehräsaari, B-rappu, 2. krs.