Pirkanmaan Yrittäjät
Kuva: Wille Nyyssönen

Huom! Tapahtuma siirretty syksylle! | Pk-yrittäjä, oletko digirohkea?

  • Pirkanmaan Yrittäjät

Nettisivut, sosiaalinen media ja erilaisten järjestelmien siirtyminen digitaaliseksi sekä haastavat että helpottavat pienyrittäjän elämää. Asiakkaat valitsevat palveluita nettisivujen ja sosiaalisen median kautta. Yksikin huono arvostelu tai väärin lausuttu kommentti yrityksen puolesta voi aiheuttaa kohun somessa.

Pienen yrityksen markkinoinnissa ei ole välttämättä erillistä henkilöä, vaan sama ihminen tekee sekä markkinoinnin, viestinnän että muut yrityksen pyörittämiseen liittyvät asiat – esimerkiksi yrityksen päätoimialan työt, joiden pitäisi olla pääasia.

Kuluvan kevään aikana Postimuseo ja Sitra ovat järjestäneet digitaaliseen arkeen pureutuvia Erätauko-keskusteluja museokeskus Vapriikissa. Keskusteluissa on pyritty ymmärtämään, minkälaisia haasteita tai onnistumisia ihmiset ovat kokeneet digitalisaation viidakossa. Keskustelut ovat tarjonneet uusia oivalluksia ja vertaistukea siinä, ettei ole haasteiden kanssa yksin.

Toukokuussa ääneen pääsevät yrittäjät, kun 8.5. järjestettävän keskustelun teema on ”Pärjääkö pienyrittäjä enää ilman digirohkeutta? Miten digitaaliset alustat ovat osa yrittäjän arkea?” Digitalisaatio osana yrittäjän arkea – keskusteluja museossa keskiviikkona 8.5. kello 17–19 kohtaamispaikka Kuplassa, Vapriikin Postimuseossa Tampereella (os. Alaverstaanraitti 5).

Somealustoja käytetään markkinoinnissa ja asiakasviestinnässä. Niillä annetaan entistä helpommin palautetta yrityksen palveluista ja tuotteista, ja väärätkin ilmiannot voivat aiheuttaa yrityksen tilin jäädyttämisen. Pärjäätkö yrittäjänä enää ilman moninaisten digitaalisten alustojen hallintaa tai somemarkkinoinnin osaamista? Täytyykö sinun olla viestinnän, markkinoinnin ja digitaalisten alustojen ammattilainen saadaksesi töitä? 

Yrittäjä, iImoittaudu mukaan

Keskustelijaksi ilmoittaudutaan etukäteen. Keskusteluihin ovat tervetulleita kaikki, joita aihe kiinnostaa. Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia asla.heikkari(at)postimuseo.fi tai puhelimitse 050 351 1521. Paikkoja on rajoitetusti, keskustelijoita otetaan noin kymmenen kuhunkin keskusteluun.

Lue lisää: