Pirkanmaan Yrittäjät
  • Tapahtuma

Pk-yritysten omistajanvaihdokset Virrat: Mistä liikkeelle?

Virrat
  • Pirkanmaan Yrittäjät
  • Virtain Yrittäjät

Onko yrityksesi myyntikunnossa? Oletko kiinnostunut ostamaan yrityksen, joko aloittamaan yritystoiminnan tai kasvattamaan jo nykyistä yritystoimintaasi? Tule kuulemaan asiantuntijoiden ajankohtaiset terveiset omistajanvaihdoksista!

Virtain kaupunki ja Pirkanmaan Yrittäjät ry järjestävät omistajanvaihdosinfon tiistaina 30.1.2024 klo 7.30-9.00 Kitusen Kievarissa. Tervetuloa keskustelemaan, kuulemaan ajankohtaiset puheenvuorot omistajanvaihdoksista sekä nauttimaan makoiset kahvit! Varsinaisten tietoiskujen osuus aloitetaan klo 8.00. Yrityskummeille voit varata ”klinikka-ajan” heti aamupalatilaisuuden päätyttyä klo 9-11 väliselle ajalla, Klinikat toteutetaan Virtain kaupungintalolla – varaa aika marika.peltoniemi@yrittajat.fi

Vaikka omistajanvaihdos ei juuri nyt olisikaan ajankohtainen, kannattaa yrityksen myyntikuntoon kiinnittää huomiota kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa. On hyvä olla ajoissa yhteydessä neuvontapalveluihin ja tutustua alueen palveluverkostoon. Tilaisuudessa tuodaan esiin myös ostajan näkökulmaa. Omistajanvaihdos on varteenotettava vaihtoehto aloittaa yritys tai kasvattaa yritystoimintaa.

Pirkanmaan Yrittäjillä on käynnissä omistajanvaihdoshanke, jonka erityisenä teemana on yksinyrittäjien ja pienemmän yrityskoon omistajanvaihdosten edistäminen. Pirkanmaan Yrittäjät lähtee yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa Nokialle keskustelemaan, miten sujuvilla omistajanvaihdospalveluilla pystytään edistämään alueellista vireyttä ja kasvua! Hankkeen puitteissa kootaan myös Pirkanmaan omistajanvaihdospolku-sivusto, jonka tavoitteena on toimia pitkäaikaisena työkaluna kaikille aiheen parissa työskenteleville. Lue lisää hankkeesta.

Mukana kiertueella: Pirkanmaan Yrittäjät, Te-palvelut, Yrityskummit, Tredu ja yritysvälittäjä