Ruoveden KevätHulinat 28.5.

  • Pirkanmaan Yrittäjät
  • Ruoveden Yrittäjät

Tervetuloa iloiseen koko perheen tapahtumaan Ruoveden Haapasaareen! Ruoveden Yrittäjät ry kumppaneineen järjestää yhteisöllisen ja energisen KevätHulinat -tapahtuman Ruoveden Haapasaaressa lauantaina 28.5.2022.

Messutorilla on tuote- ja palveluesittelyitä, arvontaa, kilpailuja, muotokuvamaalausta, maukasta lähiruokaa ja paljon muuta. Näiden lisäksi tarjolla monipuolista ohjelmaa, kisailua ja liikuntaa.

Hulinalenkki liikutaan klo 11–11.45. Tuotto paikallisten urheiluseurojen (RuoSkA, Ruoveden Pirkat, Ruoveden Naisvoimistelijat) toimintaan ja osin Ukrainalle SPR kautta.

Perheen pienimmille esiintyy Mimi ja Kuku ja leikkihetkiä johdattelee Minna Katajamäki. Rohkeimmat voivat kokeilla talutusratsastusta tai kurkistaa paloautoon. Perheen suurimmille virallista sanahulinaa tarjoaa huumoritrio Alivaltiosihteeri

Mimi ja Kuku.
Alivaltiosihteeri Vas. Simo Frangen, Jyrki Liikka ja Pasi Heikura. Kuva Kari Hautala 2006.

Hulinatanssit pyörähdellään Anneli Mattilan tahtiin ja illan tummuessa jyrähtää ääneen bilebändi Gepardi. Ja mikäli Suomi pelaa MM-jääkiekon välierissä, kisakatsomo on täydessä valmiudessa!

Anneli Mattila.
Bilebändi Gebardi.

Tapahtumapysäköinti on järjestetty Ruovesi-Areenan parkkipaikalla osoitteessa Urheilutie 7 (Pysäköinti Haapasaaressa ei mahdollista). Sieltä on päivällä klo 9.45–15 non-stop kuljetus Bussi-Mannisen kyydissä Haapasaareen ja takaisin. 

Tarkempi ohjelma: KevätHulinat ohjelma

Yhteistyössä Ruoveden Yrittäjät ry:n kanssa hulinoivat OP Ylä-Pirkanmaa, ElmoNet, Ruoveden kunta, Ruovesi-lehti, Ruoveden VPK, K-Market Ruovesi ja Pirkanmaan Yrittäjät. 

Hinta
Vapaa pääsy.
Paikka
Haapasaarentie 5, 34600 Ruovesi