Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Uudenmaan Yrittäjät
  • Koulutukset ja seminaarit

Tekijäiltamat Hyvinkäällä, sytytetään tekemisen palo!

Hyvinkää
  • Uudenmaan Yrittäjät
  • Hyvinkään Yrittäjät

Muutamia vuosia sitten Markkinointi- ja Myynti-iltamat kiersivät Suomea innostamassa yrittäjiä markkinoimaan ja myymään. Osallistujilla syttyi hehku, mutta pian arki sen kovin monella sammutti. Niin usein käy.

Tekijäiltamissa sytytetään liekki uudelleen ja yllytetään se roihuksi. Siellä kaivetaan ne parhaat myynti- ja markkinointitaktiikat esiin ja paljastetaan keinot, joilla hyvät aikomukset muuttuvat tulokselliseksi tekemiseksi.

Sytykkeiden joukosta löytyy ikiaikaisia perusasioita, yksinkertaisia, pieniä taktiikoita ja tekoälyn tarjoamaa tehokkuutta.

Tästä kaikesta syntyy sekoitus, jonka voimalla tuli leimahtaa ja loimuaa pitkään. Tekijäiltamat kiertää Suomea loka-marraskuulla, ja saapuu Hyvinkäälle 2.11.

Ohjelmaa koko illaksi

Iltamat käynnistyvät jo klo 16.00. Tarjolla on kahvia ja etenkin verkostoitumista muiden kanssa. Silloin kannattaa jo virittäytyä koulutusosuuteen keskustelemalla kanssayrittäjien kesken omasta myynti- ja markkinointitekemisestä. Ja etenkin aikaansaamisesta.

Koulutus alkaa klo 17.00 ja reilun tunnin jälkeen vietetään puolen tunnin kahvitauko. Noin klo 19.45 koulutusosuus päättyy, ja sen jälkeen kannattaa jäädä vielä kertaamaan kuultua ja poimimaan kanssakuuljoiden mietteet. Ja tietysti niin antamaan kuin saamaan kannustusta tekemiseen iltamista eteenpäin.

Näin iltamat etenee

16.00 Verkostoitumista ja kahvia
17.00 Koulutus, osa 1
18.15 Tauko, kahvia ja syötävää
18.45 Koulutus, osa 2
19.45 Koulutus päättyy, verkostoitumista
20.30 Tilaisuus päättyy

Tapahtuma on avoin ja maksuton kaikille yrittäjille, tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Hyvinkaasali, Kauppatori 1, 05800 Hyvinkää,
  • Hyvinkää