Uudenmaan Yrittäjät
  • Koulutukset ja seminaarit

Tekoälyn yrittäjäilta: mahdollisuuksista käytäntöön!

Inkoo
  • Uudenmaan Yrittäjät
  • Ingå Företagare-Inkoon Yrittäjät rf

Inkoon Yrittäjät kutsuu yrittäjät ympäri Uudenmaan, Inkoon valtuustosaliin/Wilhemsdaliin, oppimaan yhdessä! Ei vain taustoitusta ja teemaan tutustumista, vaan nyt tehdään ja harjoitellaan. Luvassa on käytännönläheinen ilta pk-yrittäjille tekoälyn, ja erityisesti ChatGPT -kielimallin parissa.

Ensimmäisen tunnin aikana Risto Linturi opastaa ChatGPT Plussan ja Windows Copilotin moniin mahdollisuuksiin. Esityksen painopiste on pk-yritysten helposti saavutettavissa hyödyissä myynnin, hallinnon, suunnittelun ja viestinnän parissa. Tekoäly kykenee tuottamaan ja muokkaamaan tekstiä, tuottamaan kuvitusta, lajittelemaan ja selittämään dokumentteja, ja jopa laatimaan verkkosivuja. Toisen tunnin aikana Linturi demoaa ChatGPT:n käyttöä, käsittelee osallistujien kysymyksiä ja kukin osallistuja voi omalla koneellaan kokeilla parhaita käytäntöjä.

Risto Linturi on sarjayrittäjä ja kokenut kouluttaja. Hän on käyttänyt ChatGPT:n perustana olevia GPT-malleja työkseen kolmen viime vuoden ajan. Hän on ollut yksi Maailman tietotekniikkafoorumin pääpuhujista. Eduskunta on julkaissut useita hänen kirjoittamiaan raportteja.

Tapahtuma on avoin ja maksuton kaikille yrittäjille. Tapahtumassa on kahvitarjoilu pienen suolaisen kera.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätietoja tapahtumasta

Sanna Sassi

Palvelupäällikkö
Uudenmaan Yrittäjät

Yhteistyössä:

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Ola Westmanin puistotie 1, 10210 Inkoo,
  • Inkoo