• Koulutukset ja seminaarit
  • Muiden tapahtumat

Vaikuta vastuullisesti, kehitä kestävästi – Vastuulliset valinnat yrityksen kilpailueduksi

  • Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät
  • Mustasaaren Yrittäjät
  • Vaasan Yrittäjät - Vasa Företagare rf

Mitä kaikkea vastuullisuus on? Mitä tarkoittaa lyhenne ESG? Miten voin hyödyntää ja kertoa yritykseni vastuullisesta toiminnasta? Mitä mahdollisuuksia vastuullisuus tuo liiketoimintaan? 

Pohjanmaan Yrityskummien järjestämä maksuton aamiaistilaisuus tarjoaa kolme näkökulmaa vastuullisen liiketoiminnan hyödyistä asiakkaillesi ja yrityksellesi. Paneelikeskusteluissa pyritään tuomaan esille keinoja miten pienetkin yritykset pystyvät hyödyntämään vastuullisuustekoja omassa toiminnassaan, viestinnässään ja asiakasarvon luomisessa.  

Teatteriravintola Kulmassa järjestettävän paneelikeskustelun johtaa Anne Kulla, partner, Greenstep Oy:stä ja näkökulmia sekä kokemuksia vastuullisuudesta tarjoavat somevaikuttaja ja asiakkuuspäällikkö Maiju Saha Somessa.com-yrityksestä, toimitusjohtaja Kaj Sundén Finvaconista ja pankinjohtaja Lasse Mäkynen Osuuspankista. 

Tilaisuudessa tapaat myös Hannele Yliahon, joka koordinoi alueemme yrityskummitoimintaa vuoden loppuun.

Tilaisuus alkaa maittavalla aamiaisella ja tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki vastuullisen liiketoiminnan mahdollisuuksista ja hyödyntämisestä kiinnostuneet yrittäjät ja yrityskummit. Ilmoittaudu heti, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Ohjelma:  

8.30-9.00 Aamiainen ja vapaata keskustelua & verkostoitumista 

9.00-9.10 Pohjanmaan Yrityskummien tervehdys, Erik Sjöberg, aluekummi, Pohjanmaa 

9.10-10.00 Näkökulmia vastuullisuudesta –paneeli: Anne Kulla, (Greenstep Oy), Maiju Saha (somessa.com Oy), Kaj Sundén (Finvacon Oy) ja Lasse Mäkynen (Vaasan Osuuspankki),  

10.00-10.15 Loppuyhteenveto ja tilaisuuden päätös

Tule tutustumaan yrityskummeihin ja vastuullisuusteemaan teatteriravintola Kulmaan!

Tervetuloa!

Pohjanmaan yrityskummit

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Paikka
Pitkäkatu 57, 65100 Vaasa