Suomen Yrittäjät
  • Etäkoulutus

Vaikuttava palaute

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Me kaikki ansaitsemme palautetta, joka vahvistaa osaamisen kokemusta, kannustaa jatkamaan kohti tavoitetta ja rohkaisee kokeilemaan uutta ja ottamaan riskejä. Lisäksi ansaitsemme palautetta, emme vasta maalissa, vaan erityisesti matkalla!

Ylläoleviin teemoihin pureudutaan tässä koulutuksessa. Lisäksi pääset pohtimaan, mitä voit muuttaa omassa toiminnassasi ja miten kehität palautteen antamisen taitojasi.

Kouluttajana ratkaisukeskeinen coach, eMBA, lyhytterapeutti Mikko Elomaa, Tuletko kuulluksi –Tiimi
Mikko Elomaalla on kolmenkymmenen vuoden johtamiskokemus eri kokoisista yrityksistä. Hän on toiminut yrittäjänä ja useamman pk-yrityksen hallituksen jäsenenä. Mikko on vannoutunut valmentavan johtamisen puolestapuhuja. Tällä hetkellä hän valmentaa työyhteisöjä ja esihenkilöitä erityisesti vuorovaikutukseen ja työilmapiiriin liittyvissä kysymyksissä. 

Tämä koulutus on vuorovaikutteinen tilaisuus ja se koostuu teorian lisäksi pienryhmäkeskusteluista.

Muita Suomen Yrittäjien tulevia johtamiseen liittyviä koulutuksia, joissa Mikko on kouluttajana:

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Yrittäjien jäsenyrityksille 95 € + alv 24 % / hlö, ei jäsenyrityksille 190 € + alv 24 % / hlö
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Hintaan sisältyy varsinaisen valmennuksen lisäksi teoriaosuuden materiaali ja tallenne. Keskusteluosioita ei tallenneta. Suomen Yrittäjien koulutustuotteiden tilaus- ja toimitusehdot löydät täältä.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Tarvitset osallistumiseen kaiuttimien lisäksi mikrofonin. Saat linkin osallistumiseen tuntia ennen tilaisuutta. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi