Pirkanmaan Yrittäjät
Kuva: Nokia arena

Valtakunnalliset yrittäjäpäivät

Tampere
  • Pirkanmaan Yrittäjät
  • Hervannan Yrittäjät
  • Hämeenkyrön Yrittäjät
  • Härmälän-Sarankulman Yrittäjät

Tervetuloa Manseen!

Nokia Arenalla järjestettävien Yrittäjäpäivien teemana on kestävin askelin tulevaisuuteen. Teeman kautta avautuu useita mielenkiintoisia ja innostavia näkökulmia todella tärkeään kilpailutekijään, vastuulliseen liiketoimintaan. Yrittäjälle tämä tarkoittaa taloudellisten, ekologisten ja sosiaalisten tekijöiden huomioimista kestävällä ja liiketoimintaa edistävällä tavalla, jota asiakkaat arvostavat. 

Seminaariohjelmassa myynnin ajankohtaisiin kysymyksiin meidät johdattaa Petri Parvinen. Petri on mukaansa tempaava myynnin professori, joka antaa ajattelemisen aihetta. Kuulet, kuinka parannat myyntivalmiuttasi ja voit löytää omat tehokkaat myyntitapasi.  

Yritysesimerkkinä seminaariohjelmassa kuulemme Raija Polviselta Kiilto Oy:n tarinan. Perheyritys ammentaa toiminnassaan start up-henkeä jo vuodesta 1919. Kiillolle vastuullinen liiketoiminta on aidosti sisään rakennettua. 

Uutta Yrittäjäpäivillä 

Päivien uutuus on business-klinikka. Pääseminaarin ohessa kulkeva tietoiskuohjelma tarjoaa tiiviissä paketissa ajankohtaisia ja käytännönläheisiä vinkkejä verotuksesta, myynnistä ja markkinoinnista, taloudesta kuin yrittäjän sosiaaliturvasta. Kannattaa poiketa kuulolle!  

Manserock on poikaa 

Perjantai huipentuu yhteisiin bileisiin Nokia Arenalla. Nostamme peililasit nokalle, viritämme farkkurotsit ja tuunaamme buutsien kärjet. Mikäpä olisi parempaa kuin manserock ja yli tuhat yrittäjäkollegaa öljytyin lantein parketilla. Tätä ei voi missata. Nääs. 

Ilmoittaudu tästä mukaan
Paikka
Nokia Arena, Sorinkatu 3, 33100 Tampere ,
  • Tampere