Varrella Virran

Pälkäne
  • Pirkanmaan Yrittäjät
  • Luopioisten Yrittäjät
  • Pälkäneen Yrittäjät

Tervetuloa koko perheen maksuttomaan ulkoilmatapahtumaan Kostianvirran varrelle vierasvenesatama-alueelle la 6.8. klo 13 alkaen!

Luvassa mukavaa menoa, jokiristeilyä, benjitrampalla lentämistä, hyvää syötävää, kisa Kostianvirran herruudesta ja upea hyväntekeväisyyshuutokauppa klo 16.

Ohjelmassa:

Kuka on Kostianvirran hallitsija 2022?

Tänä vuonna kilpaillaan sekä nopeudessa että nokkeluudessa. Tule mukaan seuraamaan kilpailua tai osallistu kisaan yhdessä ystävien tai työkavereiden kanssa!

Kilpailuun otetaan maksimissaan neljä 4–6-henkistä joukkuetta. Ilmoittautuminen Sanna Hämäläiselle sanna.hamalainen@pp9.inet.fi 1.7— 29.7. Osallistumismaksu 20 € /joukkue, maksetaan käteisellä paikan päällä.

Voittajajoukkue saa kunnan rantasaunan yhdeksi illaksi veloituksetta käyttöönsä ja pitsat mukaan illanistujaisiin!

Hyväntekeväisyyshuutokauppa

Huutokauppa on pälkäneläisten yrittäjien runsauden sarvi. Huudettavana on paikallisten yrittäjien tuotteita laidasta laitaan. Huutokaupan tuotto menee pälkäneläisille, apua tarvitseville lapsille, nuorille ja perheille Soroptimistien KanssaSI-hankkeen kautta. Meklarina toimii Kalle Vaismaa.Soroptimistien Pälkäneen seudun KanssaSI-hankkeen tarkoituksena on tukea Pälkäneen alueen hyvinvointia tarjoamalla matalan kynnyksen tukea perheille, nuorille ja lapsille. Tavoitteena on saada helpotusta korona-ajasta aiheutuneiden haasteiden ratkaisuun, helpotusta arkeen, vertaistukea vanhemmille sekä lapsille ja nuorille keskusteluapua mielekkään tekemisen ohessa.

Yritys! Lahjoita tuote- tai lahjakorttipalkinto huutokauppaan! Ota yhteyttä Sannaan: sanna.hamalainen@pp9.inet.fi

Virran kahvio

Varrella virran kahviossa voit nauttia Pälkäneen urheiluseuran Luja-Lukon koristyttöjen loihtimia herkkuja.

Kostianvirran risteily

Miltä Kostianvirta näyttää virralta katsottuna. Varrella virran -tapahtumassa pääset nauttimaan Kostianvirran risteilystä Kuutar-risteilyaluksella.

Benji-tramppa

Haluatko kokeilla millaista on lentää? Anna Benji-trampoliinin tempaista sinut korkeuksiin! Miltä maailma näyttääkään maan ja taivaan välillä.Järjestää Pälkäneen kunta, Pälkäneen Yrittäjät ja ystävät.Tapahtumaa on tukenut Luopioisten Säästöpankkisäätiö.

Jatkot: Suomipoppia suvi-illassa

Iltaa jatkaa klo 19 suursuosittu Suomipoppia suvi-illassa -tapahtuma, eli kylän kivoin kimppakaraoke! Lauletaan porukalla suomipopin helmiä, huikea bändi ja laulattajat ja mahdottoman mukavaa yhdessäoloa.

Illan järjestelyt & kahvio SuomiPop -työryhmä ja Onkkaalanraitti Ry.

Tervetuloa!

Hinta
Maksuton
Paikka