Uudenmaan Yrittäjät
  • Koulutukset ja seminaarit

Viestintäsuunnitelman ABC

Hanko
  • Uudenmaan Yrittäjät
  • Hangon Yrittäjät - Hangö Företagare

Tuntuuko sinusta siltä, että yrityksesi ja sen tuotteet voisivat olla nykyistä tunnetumpia? Oletko jo pitkään pohtinut viestinnän ja markkinoinnin aloittamista tai järkeistämistä? Haluatko pitää ääntä yrityksesi, alueen tai koko toimialan puolesta? Jos huomaat nyökytteleväsi, taidat olla viestintäkoulutuksen tarpeessa!  

Tervetuloa Hankoon 8.2.2023 klo 17.30–20.30 viestintäsuunnitelman tekemisen tehokoulutukseen. Viestintäsuunnitelman ABC -koulutuksesta saat käytännön työkalut oman yrityksesi viestintäsuunnitelman laatimiseen. Opit hahmottamaan viestinnän tavoitteet, kohderyhmät ja avainviestit sekä pääset suunnittelemaan, millaisia sisältöjä haluat yrityksestäsi jakaa. Voit halutessasi ottaa koulutukseen mukaan oman tietokoneesi harjoitustehtäviä varten.

Koulutuksen asiantuntijana toimii toimitusjohtaja, viestijä Marjo Tiitto, joka johtaa luovaa viestintätoimistoa Tiitto Mediaa. Yritys on erikoistunut viestinnän strategiseen suunnitteluun sekä luovaan sisällöntuotantoon. Marjo on aiemmin työskennellyt mm. toimittajana valtamedioissa sekä yritysviestinnän johtotehtävissä. Tutustu kouluttajaan: https://tiittomedia.fi/fi

Ohjelma
Klo 17.30    Kahvitarjoilu ja tervetuloa-sanat
Marjo Tiitto: Viestintäsuunnitelman ABC. Teoriaa ja käytännön harjoituksia.
Klo 20.15    Yhteenveto
Klo 20.30    Tilaisuus päättyy

Lisätietoja tapahtumasta

Sanna Sassi

Palvelupäällikkö
Uudenmaan Yrittäjät
Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Paikka
Torikatu 2, Hanko ,
  • Hanko