Turun Yrittäjät
  • Matkat

Virtuaalimatka Milanoon ja Comon alueelle

Turku
  • Turun Yrittäjät

Milloin? sunnuntai 20.11. klo 18.00

Miten? Kierros toteutetaan Zoom-sovelluksella. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ennen virtuaalimatkaa. Olethan paikalla jo noin 10 min ennen matkan alkua.
Halutessasi voit osallistua virtuaalimatkalle myös Yrittäjäkeskuksessa (Brahenkatu 20, 2. krs), jossa kokoonnumme yhteisen ruudun äärelle. Yrittäjäkeskukseen mahtuu max 15 osallistujaa. Varaa paikkasi ilmoittautumisen yhteydessä. Yrittäjäkeskuksessa tarjolla viiniä ja pientä suolaista.

Sykähdyttävä ja rento Milano, modernin ja traditionaalisen Italian uhkea sekoitus ja kohtauspaikka. Muoti, design, taide, aperitiivien katukahvilat ja huikeat ravintolat imaisevat nautinnolliseen ilmapiiriinsä. Näemme paljon vilkasta katukuvaa, ja pääsemme Milanon henkeen ja sykkeeseen sen myötä.

Pohjois-Italiassa sijaitseva Milano on Italian toiseksi suurin kaupunki, siellä asuu noin 1,3 miljoonaa asukasta (Milanon metropoli alueella noin 4,2 miljoonaa). Milano on Italialaisen muodin, talouden ja pörssin keskus.

Milanon oppaana toimii Leena Knuuttila.

Kierroksella näet..
Kierroksella pääset tutustumaan Milanon suurimpaan maanmerkkiin, mahtipontiseen Duomoon ja sen aukioon, Breran taidemuseoon, kävelemään boheemeille ravintolakaduille ja Naviglin värikkäille kanaville, joiden aperitiivibaarit ja ravintolat kutsuvat luokseen.

Näet myös kuuluisan La Scalan -oopperatalon sekä Milanon taideaarteiden helmen, Leonardo da Vincin maalaaman ”Viimeinen ehtoollinen”. Pääset myös ihailemaan Milanon tyypillisiä bulevardikatuja raitiovaunuineen ja hektisen suurkaupungin arkitunnelmaa.

Suurkaupungista matka jatkuu kuvankauniille Como-järvelle.

Tervetuloa ihanaan Italiaan!

Ohjeet kierrokselle:

1) Tarkista laitteesi. Tarkista, että käytössäsi on tietokone / älypuhelin, mikrofoni sekä kaiuttimet tai kuulokkeet. Voit ladata laitteellesi Zoom-sovelluksen etukäteen. Eri laitteilla liittyminen voi olla erilainen, joten selvitäthän etukäteen miten Zoom sinun laitteellasi toimii.

2 ) Liity opastetulle kierrokselle linkistä 10 min ennen opastuksen alkua. Kirjaudu ajoissa mukaan, voit joutua hetken odottamaan, opas päästää sinut sisälle kierrokselle. Opastettu kierros alkaa aikataulun mukaan ja opas ei voi päästää mukaan kesken kierroksen.
Liittymislinkki: https://us02web.zoom.us/j/84007934456?pwd=TGNrRzhjdTRMRzVQSzcrSU43bnFpUT09
ID: 840 0793 4456
Passcode: 056579

3) Jotta voimme kaikki keskittyä paremmin kierrokseen, oma kamera on hyvä pitää kiinni kierroksen ajan.

4) Pidä mikrofoni äänettömällä (mute) koko kierroksen ajan. Jos haluat kysyä oppaalta jotain kierroksen jälkeen, avaa mikrofoni (unmute). Avoinna oleva mikrofoni rekisteröi helposti kaikki äänet.

5) Laita laitteesi mahdolliset soittoäänet pois päältä ennen kierroksen alkua.

6) Kierros on interaktiivinen ja opastettu reaaliajassa. Olisi kiva, jos esität kysymyksiä ja kommentoit kierroksen lopussa. Muista laittaa silloin mikrofoni päälle.

Muuta huomioitavaa Mikäli oppaan internetyhteys katkeaa odottamattomasti (esim. sääolojen vuoksi), kirjaudu kierrokselle uudelleen samalla linkillä. Yhteyden takaisin saaminen voi kestää hetken.

Matka toteutetaan virtuaalimatkat.fi kanssa ja se on osa TOVE-DIGI-hanketta.

Ilmoittaudu tästä mukaan