Suomen ainoa yhteen ruokalajiin erikoistunut ravintola etsii jatkajaa – ”Tässä tuli nyt kaavailemamme 20 vuotta täyteen”
Lasi-igluista ja lumihotellista tunnetun hotellin yrittäjä Ville Haavikko loihtii hiihtoladun ennätyksellisen aikaisin syyskauden turistien iloksi.
Suomen ihanimman kahvilan tittelin voittaneessa Matamin Lumon Kahvikammarissa käy jopa 500 asiakasta päivässä.
Kun Marko Touru opetteli vaskaamisen alkeita 14 vuotta sitten Tankavaaran Kultakylässä, hän ei aavistanut, että jonakin päivänä omistaisi paikan ja…
Rakennusala on pulassa, mutta konkurssien määrä laski Pirkanmaalla alkuvuoden piikin jälkeen: ”On tiettyjä toimialoja, jotka pärjäävät erinomaisesti” Valtakunnallisesti konkurssien määrä…
3 Kaveria -yrityksen ja tukholmalaisen Hotel Kung Carlin jäätelöhotellihuoneessa voi yöpymisen hinnalla nauttia kylmiä herkkuja pakastimesta rajattomasti.
Arto Jauhiainen kypsyi paitsi matkailuliiketoimintaan, myös lumettomiin talviin.
Ossi Lahtinen kertoo syöneensä parhaan hot dogin Islannin Reykjavikissa. Nyt hän haluaa tuoda uudenlaisen hodarikulttuurin Suomeen.
Punkaharjulainen matkailuyrittäjä ei usko, että vaikea tilanne helpottaa lähiaikoina.