Valkeakosken Yrittäjät
A BMX bike wheel against the backdrop of a blurred street with cycling riders. Extreme Sports Concept
  • Muiden tapahtumat
  • Vapaa-aika ja juhlat

Walklandia-yrittäjäilta

Valkeakoski
  • Valkeakosken Yrittäjät

Valkeakosken Yrittäjillä on aina ollut suuri rooli kaupungin elinvoimaisuuden, palveluiden ja hyvinvoinnin rakentamisessa. Nyt meillä yrittäjillä on mahdollisuus olla ensimetreiltä mukana Walklandia-aktiviteettipuiston syntytarinassa. Wareena-jäähallin ja hotelli Waltikan väliin rakentuva monitoimipuisto tulee olemaan maksuton ajanviettopaikka pääasiassa nuorille, mutta toiminnot tarjoavat tekemistä myös perheille ja vanhuksille. Puisto tulee olemaan käyttäjilleen maksuton, mahdollistaen liikkumisen ilon kaikille varallisuuteen katsomatta.

Hotelli Waltikassa järjestetään 25.1. projektin esittely sekä avataan mahdollisuuksia lähteä mukaan tukijoukkoon. Ilta alkaa kahvittelulla klo 17 ja itse asiaan käydään klo 17.30 alkaen.

Tule mukaan ja osallistu nuorten syrjäytymisen estämiseen sekä terveellisen liikunnan ilon lisäämiseen tähtäävän uuden puiston rakentamiseen. Jokainen meistä voi auttaa omien resurssien mukaan. Valmistuttuaan puiston odotetaan lisäävän alueen matkailua, houkuttavan uusia asukkaita sekä vilkastuttavan kaupallisten palveluiden kysyntää.

Lataa ja lue Walklandia-esittely >>