Yrittäjäaamiaiset Lappeenranta

  • Etelä-Karjalan Yrittäjät

Lappeenrannan Lentoasema on osoittanut arvonsa matkailuvirran tukijalkana ja koko Saimaan seudun elinvoiman keskeisenä tekijänä. Lentokentän kautta kulkee useita säännöllisiä reittilentoja ja merkittävä määrä potentiaalisia asiakkaita.

Meidän yrittäjien on varmistettava, että saapuville turisteille on riittävästi houkuttavia palveluita ja ne ovat helposti löydettävissä! Tervetuloa siis nauttimaan Ravintola Lentokentän maukas aamiainen yrittäjäkollegoiden kanssa. Samalla opimme matkailijoiden asiakaspotentiaalista eniten tietävien asiantuntijoiden seurassa.

  • Lentoaseman toimitusjohtaja Jukka Himanen kertoo ajankohtaiset kuulumiset nykyisistä ja tulevista reiteistä ja lentokentästä yleensäkin.
  • Lappeenrannan kaupungin vs. strategiajohtaja Ding Ma innostaa ja oivalluttaa meitä kestävistä menestystarinoista.
  • Lappeenrannan Yrittäjien Satu Viiru kertoo mitä tapahtumia ja toimintaa on luvassa eritoten matkailijoita palveleville yrittäjille.
  • goSaimaan Katja Vehviläiseltä kuulemme goSaimaan kuulumiset, matkailumarkkinoinnin painopisteet ja alueen matkailunkehittämisen kärkihankkeet 

Tapahtuman keskusteluttaa Etelä-Karjalan Yrittäjien Pasi Toropainen.

Tapahtuma on maksuton kaikille matkailijoita palveleville yrittäjille, mutta edellyttää ilmoittautumisen. Noudatamme alueellisia koronaohjeita.

Tapahtuma toteutetaan osana Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen rahoittamaa Paluumuuttajan kesän onnellisin päivä -hanketta.

Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä goSaimaa Oy:n DigiSaimaa -hankkeen kanssa, (A77603, EAKR), jota rahoitetaan osana Euroopan unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia (REACT-EU).

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Paikka
Ravintola Lentokenttä, Lentokentäntie 21, 53600 Lappeenranta