Pirkanmaan Yrittäjät
  • Tapahtuma

Yrittäjäkahvit Pälkäne: Pk-yritysten omistajanvaihdokset, Mistä liikkeelle?

Pälkäne
  • Pirkanmaan Yrittäjät
  • Luopioisten Yrittäjät
  • Pälkäneen Yrittäjät

Onko yrityksesi myyntikunnossa? Oletko kiinnostunut ostamaan yrityksen, joko aloittamaan yritystoiminnan tai kasvattamaan jo nykyistä yritystoimintaasi? Tule kuulemaan asiantuntijoiden ajankohtaiset terveiset omistajanvaihdoksista!

Pälkäneen kunta ja yrittäjäyhdistykset järjestävät yrittäjille yhteiset yrittäjäkahvit torstaina 11.4.2024 klo 17-19, jossa aiheena omistajanvaihdokset ja ajankohtaiset asiat. Tervetuloa keskustelemaan, kuulemaan ajankohtaiset puheenvuorot omistajanvaihdoksista sekä nauttimaan makoiset kahvit!

Vaikka omistajanvaihdos ei juuri nyt olisikaan ajankohtainen, kannattaa yrityksen myyntikuntoon kiinnittää huomiota kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa. On hyvä olla ajoissa yhteydessä neuvontapalveluihin ja tutustua alueen palveluverkostoon. Tilaisuudessa tuodaan esiin myös ostajan näkökulmaa. Omistajanvaihdos on varteenotettava vaihtoehto aloittaa yritys tai kasvattaa yritystoimintaa.

Pirkanmaan Yrittäjillä on käynnissä omistajanvaihdoshanke, jonka erityisenä teemana on yksinyrittäjien ja pienemmän yrityskoon omistajanvaihdosten edistäminen. Pirkanmaan Yrittäjät lähtee yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa Orivedelle keskustelemaan, miten sujuvilla omistajanvaihdospalveluilla pystytään edistämään alueellista vireyttä ja kasvua! Hankkeen puitteissa kootaan myös Pirkanmaan omistajanvaihdospolku-sivusto, jonka tavoitteena on toimia pitkäaikaisena työkaluna kaikille aiheen parissa työskenteleville. Lue lisää hankkeesta.

Mukana kiertueella: Pirkanmaan Yrittäjät, Te-palvelut, Yrityskummit, Tredu ja yritysvälittäjä

Tilaisuuden ohjelma
klo 17-18.15 Pk-yritysten omistajanvaihdokset: Mistä liikkeelle?
klo 18.15 Pirten työterveyspalvelut, elinvoimajohtaja Sirkku Mäkelä
klo 18.30 Yrittäjäyhdistysten terveiset ja keskustelua, Sari Päätalo, Luopioisten Yrittäjät ja Lumia Huhdanpää-jais, Pälkäneen Yrittäjät

Ilmoittaudu mukaan 8.4. mennessä.

Ilmoittaudu tästä mukaan