Yrityksen menestyskoulu – merkityksestä kilpailuetu: OSAT 2-4 OIVALLUS, VALMIUS ja ROHKEUS

  • Pirkanmaan Yrittäjät

Yritykset, joilla on merkityksellinen tarkoitus, innostava päämäärä ja jotka myös osoittavat sen teoillaan, menestyvät kilpailijoitaan paremmin. Nämä yritykset yksinkertaisesti tekevät enemmän ja parempaa bisnestä.

Tämä kolmiosainen koulutus ohjaa yrittäjän kirkastamaan ja rakentamaan oman yrittämisen merkitystä ja luomaan pohjaa menestykselle ja kasvulle.

Menestyskoulussa kirkastetaan yrityksen merkitys yhteisillä tapaamisilla sekä koulutusten välissä kotitehtävien avulla. Jokainen osallistuja työstää oman yrityksen merkitystä muiden tuella.

Koulutus sopii yksinyrittäjälle siinä missä työllistävällekin yritykselle. Jokainen soveltaa oppimaansa ja tehtäviä itselleen sopivaksi. Pienikin yritys omaa valtavan voimavaran, kunhan se kaivetaan esiin!

Pirkanmaan Yrittäjät järjestää koulutuksen ja tarjoaa sen maksutta omille jäsenilleen. Tähän tilaisuuteen kannattaa tarttua! Koulutus tallennetaan ja on katsottavissa myös jälkikäteen. Eniten saat kuitenkin irti, kun osallistut yhteisiin tapaamisiin. Koulutus järjestään Pirkanmaan Yrittäjien kokoussalissa Tampereella ja Zoomin välityksellä.

To 18.8. klo 8.30-9.30
OSA 1: YMMÄRRYS vastaa kysymykseen MIKSI. Katso tarkemmat tiedot ja ilmoittaudu mukaan täältä >>

Pe 16.9. klo 8.30-10.30
OSA 2: OIVALLUS sukellamme syvälle oman yrityksen toimintaan:

  • Oman yrityksesi merkitys ja sen yhteys toimintaan, tekoihin ja tapoihin.
  • Strategisten elementtien päivitys aiempaa toimivammalla tavalla.

Pe 23.9. klo 8.30-10.30
OSA 3: VALMIUS tutkimme yrittäjän ja yrityksen valmiuksia kehittää toimintaa:

  • Ajattelu ja toiminta innostavalla ja tuloksellisella tavalla.
  • Merkitys yrityskulttuurin kulmakivenä.
  • Merkityksen rooli johtamisessa.

Pe 30.9. klo 8.30-10.30
OSA 4: ROHKEUS Tiiraillaan tulevaisuuteen, toimivat muutokset omassa työssä:

  • Kyky saada asioita aikaan.
  • Merkitysjohtoinen yritys – uusi tapa toimia ja kehittyä.

Koulututtajana toimii Timo Suokko.

Timolla on monikymmenvuotinen kokemus yritysten ja brändien kehittämisestä Suomessa ja kansainvälisesti. Hän on työskennellyt johtotehtävissä mainostoimistoissa, globaalina markkinointijohtajana ja on sittemmin toiminut vapaana ajattelijana, valmentajana ja tietokirjailijana jo noin kymmenen vuoden ajan. Esiintyjänä ja kouluttajana hän on innostava ja selkeä.

Timon henkilökohtainen tavoite on saada jakaa kertynyttä kokemusta ja siihen perustuvaa ajattelua suomalaisten yritysten ja organisaatioiden ja sitä kautta koko yhteiskuntamme hyödyksi.

Timon viimeisin kirja on yhdessä Pasi Saarisen kanssa kirjoitettu Merkitys – yrityksen arvokkain voimavara.

Ilmoittaudu mukaan 16.9. klo 8.30 mennessä. Osallistumislinkki tapahtumaan tulee ilmoittautumisen yhteydessä paluupostina. Kokoussaliin mahtuu rajallinen määrä osallistujia.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Hinta
Maksuton
Paikka
Pirkanmaan Yrittäjät, Kehräsaari B, 2. krs, 33200 Tampere