Pirkanmaan Yrittäjät
  • Etäkoulutus

Yrityskauppaan valmistautuminen ja verotus

  • Pirkanmaan Yrittäjät

HUOM! TILAISUUS MUUTETTU VERKKOTOTEUTUKSEKSI!

Yrityskauppa tulee monelle yrittäjälle vastaan vain kerran elämässä. Tietyt perusprinsiipit on hyvä ymmärtää yrityskaupasta, kun yrityksen myynti alkaa siintämään ajatuksissa.

Webinaarissa käymme läpi seuraavia teemoja:

  • kaupan vaiheet ja asiakirjat
  • miten kauppaan voi ja tulee valmistautua
  • miten kauppahinta määräytyy ja miten maksimoin sen
  • paljonko kauppahinnasta jää käteen verojen jälkeen ja pystyykö siihen vaikuttamaan.

Yrityskaupan saloihin meidät johdattelee Lecklén vero- ja liikejuridiikan asiantuntija Arja Lehto. Arja on asiantuntija, joka auttaa omalla ja tiimin osaamisella asiakasta pääsemään parhaaseen lopputulokseen – pohjalaiseen tapaan – suoraviivaisesti ilman turhia koukeroita. Arja on koulutukseltaan oikeustieteen ja kauppatieteen maisteri. Erityisosaamisalueita ovat mm. Yrityksen omistus- ja rakennejärjestelyt sekä yhtiö-, perhe- ja perintöoikeudelliset  asiat.

Lecklé tarjoaa laadukasta ja kustannustehokasta vero- ja liikejuridiikan osaamista, taloudellista neuvonantoa sekä HR-konsultointia kokonaisvaltaisesti suunnittelusta toteutukseen.

Olemme valtakunnallinen toimija ja avustamme asiakkaitamme ympäri Suomen. Toimistomme sijaitsevat Tampereella, Seinäjoella, Jyväskylässä, Helsingissä ja Kuopiossa. Asiakkaitamme ovat yritykset, niiden omistajat ja julkinen sektori.

Suunnittelemme, johdamme ja toteutamme yli 30 henkilön tiimillämme ratkaisuja, jotka tukevat asiakkaan liiketoimintaa, omistajastrategiaa ja osaltaan mahdollistavat tavoitteiden saavuttamisen. Työskentelemme asiakkaan edun edistämiseksi asianmukaisessa laajuudessa ja asianmukaisella veloituksella. Välittäminen, välittömyys ja joustavuus ovat keskeisiä toimintatapojamme

Ilmoittautumiset 1.5. mennessä. Voit myös hypätä linjoille suoraan tämän linkin kautta.


Lisätietoja

elina purho

Elina Purho

Elinkeinoasioiden asiantuntija
Pirkanmaan Yrittäjät
Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Pirkanmaan Yrittäjät, Kehräsaari, B-rappu, 2.krs