Yrityskauppa – mistä apua?

Suomessa uutta yrittäjää tuetaan ja autetaan alkuun monin tavoin. Tarjolla on lukuisia maksuttomia ja maksullisia palveluja. Täältä löydät tukea!

Kaikille avointa, luottamuksellista ja maksutonta neuvontaa saat kaupunkien ja kuntien kehitysyhtiöistä ja uusyrityskeskuksista.

Markkinoilla toimii useita yritysvälittäjiä, jotka auttavat omistajanvaihdoksessa. Suurimpia toimijoita ovat Suomen yrityskaupat Oy, Advance Team Oy ja Novie. Näiden lisäksi on lukuisia pienempiä toimijoita ympäri Suomen. Ostettavissa olevia yrityksiä voit hakea yksityisiltä kauppapaikoilta, kuten Yrityspörssi, Firmakauppa ja Yritysovi.

Katso myös:

Tarjolla olevia palveluita kannattaa käyttää hyväksi: pääset sujuvammin alkuun saadessasi asiantuntevaa apua.

Etkö ole jäsen? Liity Yrittäjiin.

Yrittäjien jäsenenä saat maksutonta lakineuvontaa ja nautit rahanarvoisista jäseneduista!

Liity jäseneksi

Uusyrityskeskus

Uusyrityskeskus ja sen 30 paikalliskeskusta eri puolilla Suomea tarjoavat kaikille avointa, maksutonta ja luottamuksellista neuvontaa yrittäjyyttä suunnitteleville ja aloittaville yrittäjille.

Suomen elinkeino- ja kehitysyhtiöt SEKES

Suomen Elinkeino- ja Kehitysyhtiöt SEKES ry:n muodostavat kuntien ja kaupunkien omistamat kehittämisorganisaatiot ympäri maan. Kehitysyhtiöt toimivat yritysten sparraajina ja neuvojina muun muassa omistajanvaihdosasioissa. Palvelu on maksutonta.

TE-palvelut

TE-palveluissa sinua ohjataan muun muassa liiketoiminnan suunnittelussa ja starttirahan hakemisessa sekä omistajanvaihdoksissa.

ELY-keskus

ELY-keskusten Yritysten kehittämispalvelut auttavat hallittuun sukupolvenvaihdokseen ja/tai omistajanvaihdokseen.

Finnvera

Sivusto tarjoaa tietoa muun muassa yrityksen perustamisesta ja rahoitusmahdollisuuksista.

Pankit

Pankit tarjoavat rahoituksen lisäksi henkilökohtaista neuvontaa yrityksen perustamista harkitseville ja omaa yritystä aloittaville. Muista kilpailuttaa eri pankkien rahoitustarjoukset!

Hyödynnä jäsenedut