Tutustu jäsenetuihin

Yrittäjien jäsenenä olet osa Suomen suurinta yrittäjäyhteisöä ja nautit rahanarvoisista eduista sekä liiketoimintaasi edistävistä palveluista.

Olemme apunasi ja läsnä arjessasi. Neuvomme, verkostoimme ja tuemme. Kanssamme pysyt kartalla uudistuksista ja koulutuksistamme saat uusimmat opit ja hyödyt liiketoimintasi kehittämiseen.

 1. Maksuton neuvontapalvelu
 2. Rahanarvoiset jäsenedut
 3. Jäsenhintaiset koulutukset
 4. Verkostot tukenasi
 5. Hyödylliset työkalut
 6. Tärkeät uutiset
 7. Vaikutamme puolestasi

Maksuton neuvontapalvelu

Ongelmia? Soita 09 229 222, saat avun nopeasti ja Yrittäjien jäsenenä maksutta.

Asiantuntijat neuvovat sinua muun muassa:

 • Työelämän juridiikassa ja TES-asioissa
 • Yrittäjän sosiaaliturvassa
 • Verotuksessa
 • Maksukyvyttömyydessä
 • Yritysjuridiikassa
 • Sopimusoikeudessa
 • Jäsenten käytössä on myös aluejärjestöjen neuvontapalvelut.

Rahanarvoiset jäsenedut

Jäsenenä saat alennusta kumppaneiltamme ja säästät selvää rahaa.

Suomen Yrittäjien jäsenkortilla ja mobiilikortilla saat tuntuvia etuja mm. polttoaineesta, matkoista, majoituksesta, vakuutuksista, työsuhde-eduista, tukkukaupasta, aikakauslehdistä, lakipalveluista ja liittymäpalveluista.

Sivuiltamme löydät kattavan listauksen kumppaneidemme huikeista eduista!

Jäsenhintaiset koulutukset

Kanssamme päivität osaamisesi huippukuntoon jäsenetuhinnoilla.

Järjestämme webinaareja ja seminaareja yritystoiminnan eri osa-alueilta. Kaipaatko esimerkiksi vinkkejä markkinointiin sosiaalisessa mediassa? Mietitkö, miten voit tehostaa myyntiä? Haluatko sparrausta esimiestaitoihin? Onko tuloslaskelman ja taseen erät sekä tunnusluvut hallussa? Tai etsitkö kenties vahvistusta viestisi perille menoon?

Näihin ja moniin muihin aiheisiin saat oppeja Suomen Yrittäjien koulutuksista. Webinaareihin osallistujat saavat myös tallenteen itselleen ja voivat näin palata koulutuksen pariin uudemman kerran. Osa koulutuksista on jäsenille maksuttomia ja maksullisista saat jopa 40 prosentin jäsenalennuksen. Tutustu ajankohtaiseen koulutustarjontaan.

Verkostot tukenasi

Tarjoamme verkostomme käyttöösi, jonka kautta löydät mahdollisia asiakkaita tai kumppaneita.

Yrittäjien tapahtumissa tapaat toisia yrittäjiä, potentiaalisia kumppaneita ja asiakkaita sekä liiketoimintasi tai yrityksesi kotipaikkakunnan kannalta tärkeitä päättäjiä. Oli sinulla sitten yksittäinen ongelma, tarve löytää samalla alalla toimivia yrittäjäkollegoita tai halu päästä kuntasi päättäjän kanssa juttusille, autamme löytämään juuri oikean ihmisen.

Hyödylliset työkalut

Tarjoamme jäsenillemme yrittäjälle hyödyllisiä työkaluja, kuten:

 • palkka- ja alennuslaskurin
 • lomake- ja asiakirjapohjia
 • oppaita

Nämä työkalut jokaisen yrittäjän kannattaa ottaa käyttöön – työkalut säästävät aikaasi ja helpottavat arkeasi. Tutustu työkaluihin tarkemmin.

Tärkeät uutiset

Pidämme sinut ajan tasalla yrittäjille tärkeistä uutisista ja ilmiöistä.

Toimituksemme laatii ja kokoaa yrittäjän näkökulmasta mielenkiintoiset uutiset, tarinat ja tietoiskut verkkosivuille, uutiskirjeeseen sekä jäsenlehteen.

Yrittäjät.fi: Kertoo päivän puhuttavimmat uutiset, yrittäjän kokemukset, liiketoimintaasi vaikuttavat lakimuutokset ja arjessa auttavat ohjeet.

Uutiskirje: Säästää aikaasi ja kokoaa sinulle, mitä sinun pitää tietää yrittäjyydestä juuri nyt. Saat tärkeimmät muutokset, hyödylliset vinkit ja inspiroivat henkilöt suoraan sähköpostiisi.

Yrittäjä-lehti: Vahvistaa liiketoimintaasi, tuo verkostot lähellesi ja vinkkaa parhaat käytännöt ja arkea helpottavat niksit. Jäsenetuna muutaman kerran vuodessa.

Vaikutamme puolestasi

Yksin on vaikea saada ääntänsä kuulumaan – Me pidämme puoliasi.

Vaikuttaminen vaatii pitkäjänteisyyttä: kannanottojen laatimista sekä istumista lainvalmistelutyöryhmissä, valiokunnissa ja ministeriöiden kuulemisissa. Teemme tämän, jotta yrittäjänä olisi Suomessa vuosi vuodelta vähän parempi olla.

Kuulostaako hyvälle? Yrittäjien jäsenenä saat kaiken tämän ja paljon muuta.