2.5.2017 klo 10:10
Uutinen

Aamukahvia, Hyrräklubia, Hämeen Mafiaa

Toukokuussa on tapahtumia moneen lähtöön

1. Sote -uudistus ja valinnanvapaus muuttavat käytäntöjä

Mistä valinnanvapaudessa on kyse? Miltä valinnanvapaus näyttää yritysten näkökulmasta? Miten sote-uudistus tulee muuttamaan sote –palveluja? Miten yritysten kannattaa alkaa valmistautua muutoksiin?

Kutsumme aamuun laaja-alaisesti eri alojen yrityksiä ja yrittäjyydestä kiinnostuneita kuulemaan ja keskustelemaan hyvinvointialan tulevaisuudesta. Tervetuloa kaikki yritykset mukaan -toimit sitten terveys-, asumis-, tai hyvinvointi palveluiden parissa tai näet, että oma toimintasi tuo lisäarvoa asukkaiden sosiaali- ja terveydenhoitoon.

Tule Raatihuoneen juhlasaliin aamukahville keskiviikkona 10.5.2017 klo 8.00-10.30. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan http://linnan.fi/sote-uudistus-ja-valinnanvapaus/

2. Hyrräklubi kokoontuu seuraavan kerran 11.5. klo 17

Tervetuloa jutustelemaan yrittämisestä ja yritysmaailmaa askartavista kysymyksistä Mikaela`s Roomiin, Raatihuoneenkatu 21, torstaina 11.5. klo 17.00 alkaen.

Tavoitteena on tarjota joka toinen kuukausi kokoontuva rento foorumi, johon on helppo tulla niin kokeneen yrittäjän kuin yritystoimintaa harkitsevan. Tapaamisien sisältö muotoutuu aina paikan päällä kiinnostavien keskusteluaiheiden perusteella. Anna ajatustesi soljua ja tuo ne julki. Tule paikalle ja tuo kaverisikin mukaan.

3. Hämeen Mafia kokoontuu 18.-19.5.

Hämeen Mafia järjestetään 18.–19.5.2017 nyt kahdeksatta kertaa. Mukaan odotetaan yli 320 osallistujaa yli 170 eri yrityksestä.

Yritykset tulevat pääasiassa Hämeenlinnasta ja seudulta. Hämeen Mafia on yrityksille ja yrittäjille tarkoitettu verkostoitumistilaisuus, joka on mielenkiintoinen kokonaisuus asiantuntijapuheenvuoroja valtakunnan tason huipulta, viihdettä ja bisnestä. Tapahtumassa on helppo tutustua uusiin yrityksiin, kasvattaa verkostoa ja markkinoida omaa toimintaa.

Lisätietoja tapahtumasta http://linnan.fi/hameenmafia/