Mia ja Jukka Tommola
Kuvassa Mia ja Jukka Tommola
26.4.2022 klo 14:19
Uutinen

Camping Sysmä ja SF-Caravan Kalajärvi Seinäjoelta Vuoden 2021 Caravan-alueiksi

Karavaanarit ovat valinneet Camping Sysmän ja Seinäjoella sijaitsevan SF-Caravan Kalajärven Suomen parhaiksi leirintäalueiksi. Huomionosoitus on tunnustus pitkäaikaisesta ja tuloksekkaasta työstä karavaanareiden parhaaksi.

SF-Caravan ry nimeää vuosittain Vuoden Caravan-alueet jäsenäänestyksen perusteella. Jäsenäänestyksen lisäksi valinnassa huomioidaan alueiden suunnitelmallinen kehittäminen ja muu merkittävä toiminta leirintämatkailun hyväksi. Camping Sysmä nimettiin parhaaksi yleiseksi leirintäalueeksi ja Kalajärvi parhaaksi SF-Caravan-leirintäalueeksi. Vuoden Caravan-alueet julkistettiin Caravan Show -messujen avajaisissa lauantaina 23.4. Turun Messukeskuksessa.

Sysmän Yrittäjien puheenjohtajan Mia Tommolan omistama ja pyörittämä Camping Sysmä sai kiitosta aktiivisesta halustaan kehittää palveluitaan monipuolisesti eri asiakasryhmiä huomioiden. Alue on hyvin kaunis, siisti ja puhdas. Alueen asiakaspalvelu on loistavaa ja henkilökunta iloista; leirintämatkailija tuntee olonsa kotoisaksi ja tervetulleeksi. Alueella on lapsiystävällinen uimaranta, erilaisia tapahtumia ja tempauksia. Sysmän palvelut ovat lähellä leirintäaluetta. Pysähtyminen Sysmässä avaa mahdollisuuksia myös yhden kansallismaisemamme, Pulkkilanharjun, maisemareitin patikointiin ja ympäristöön tutustumiseen.

SF-Caravan Kalajärvi on loistava esimerkki aidolla pohjalaisella ”kökkätyöllä” hoidetusta monipuolisesta leirintäalueesta, jossa näkyvät hyvä palveluhenki sekä kaupungin ja lähiympäristön yritysten kanssa pitkään tehty yhteistyö. Leirintäalueella osataan ottaa huomioon kaikki ikäluokat, perusfasiliteetit ovat huippukunnossa ja ystävällinen henkilökunta tietää matkailijaa kiinnostavat palvelut, tapahtumat ja menopaikat. Kalajärvi on erityisen suosittu juhlasesonkina; vappuna, juhannuksena ja keskikesän viikonloppuina.

SF-Caravan ry on matkailuajoneuvojen käyttäjien valtakunnallinen liitto, jonka jäseninä on 79 yhdistystä ympäri maan. Yhdistysten yhteenlaskettu henkilöjäsenmäärä on 66 694.

Alkuperäinen uutinen julkaistu SF-Caravan ry:n sivuilla.