28.11.2017 klo 12:30
Uutinen

Eazybreak teki sopimuksen maailman suurimman kanssa

Digitaalisen lounassetelin kehittänyt suomalainen Eazybreak kansainvälistyy yhdessä maailman suurimman työsuhde-etujen tarjoajan kanssa.

Suomalainen kasvuyritys ja maksuinnovaatio Eazybreak ja maailman suurin työsuhde-etuihin erikoistunut toimija Sodexo Benefits & Rewards ovat solmineet globaalin lisenssisopimuksen Eazybreakin mobiilipalvelujen käytöstä ja kehittämisestä.

Vuonna 2009 perustettu Eazybreak on digitalisoinut työntekijöille tarjottavat lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedut.

Suomen Yrittäjien yhteistyökumppani Eazybreak ja Sodexo Benefits & Rewards Services ryhtyvät yhdessä kansainvälistämään Eazybreakin kehittämää työsuhde-etujen mobiilia maksamista, hallinnointia ja laskutusta.

”Eazybreakin kehittämä digitaalinen ratkaisu on maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen, sillä se on todella käyttäjäystävällinen ja tuo säästöjä jokaiselle ketjun toimijalle. Yhdessä Eazybreakin kanssa mullistamme henkilöstöetujen maksamisen ja hallinnoinnin Suomen ohella myös muualla maailmassa”, Sodexon Benefits & Rewards Servicesin Pohjoismaiden toimitusjohtaja Fredrik Öhrn sanoo.

Sopimus Sodexon Benefits & Rewardsin kanssa avaa suomalaisinnovaatiolle ovet 36 maahan.

”Yhteistyö Sodexon Benefits & Rewardsin Servicesin kanssa tuo yritykseemme paljon kansainvälistä osaamista ja tietotaitoa, mistä hyötyvät myös nykyiset suomalaisasiakkaamme. Tavoitteenamme on yhdessä vauhdittaa entisestään henkilöstöetuihin ja maksamiseen liittyviä innovaatioita”, Eazybreakin toimitusjohtaja Antti Känsälä kertoo.

Sodexon Benefits & Rewards Servicesista tulee Eazybreakin vähemmistöomistaja. Eazybreak jatkaa itsenäisenä yrityksenä, ja sen pääkonttori säilyy Helsingissä. Eazybreakilla on Suomessa yli 100 000 käyttäjää lähes 300 yrityksestä.

Eazybreakin välittämien etujen nimellisarvo on 40 miljoonaa euroa ja yhtiön liikevaihto on 1,3 miljoonaa euroa.

toimitus(at)yrittajat.fi