14.6.2018 klo 17:12
Uutinen

Eezery valittiin Kanta-Hämeen lupaavimmaksi kasvuyritykseksi

Kasvu Openin sparrausprosessin jälkeen Kanta-Hämeen lupaavimmaksi kasvajaksi valittiin riihimäkeläinen Eezery Enterprice Oy. Kunniamaininnan sai FM-Haus Oy Jokioisilta. Yritykset etenevät valtakunnalliseen finaaliin 100 parhaan kasvuyrityksen joukkoon.

Kasvu Openin Kanta-Hämeen Kasvupolun finaalivaiheessa oli mukana 15 kasvua hakevaa yritystä. Mukaan valitut yritykset saivat kukin asiantuntijamylläreiden sparrausapua kasvuhaasteisiinsa.

Tuomaristo teki valintansa torstaina viimeisen kiitoratapäivän päätteeksi havaintojensa ja mylläreiltä saamansa palautteen pohjalta.

Eezery Enterprice nousi yritysten joukosta esiiin selkeillä suunnitelmillaan ja kunnianhimoisen tiiminsä avulla. Tuoreella yrityksellä on valmis tuote, joka on skaalautuva ja valmis myös kansainvälisille markkinoille.

Eezeryn tavoitteena on ratkaista lähilogistiikan kolme ongelmaa: tavarankuljetusten nopeus, hinta ja joustavuus. Tämä tehdään liikeidean mukaisesti joukkoistamalla niin sanotut tavalliset ihmiset ja heidän kuljetusvälineet yhteiseksi kuljetusresurssiksi ammattimaisesti toimivien kuljetusliikkeiden ja esimerkiksi taksien kanssa. Tätä kapasiteettia hallinnoidaan digiratkaisun avulla.

Kunniamaininnan saanut ja Kasvu Openin finaaliin myös valittu hallirakentaja FM-Haus hakee kasvua Mestarimoduuli-tuotteen avulla. Se on puuelementeistä valmistettua tilaa, joka tuodaan asiakkaan osoittamaan paikkaan valmiina. Vain liitokset tehdään työmaalla, joten tilaa on mahdollista myös tarvittaessa siirtää uuteen paikkaan.

Finaali, Kasvu Open Karnevaali järjestetään Jyväskylässä 24.─25.10.2018.

Hämeen Yrityssanomat
toimitus@hameenyrityssanomat.fi