10.6.2024 klo 07:00
Uutinen

Espoon kaupunginjohtajan innovaatiopalkinto

Kaupunginjohtajan innovaatiokilpailu on käynnissä ja kilpailu on avoin espoolaisyrityksille. Lähetä hakemuksesi kilpailuun viimeistään 14.6.2024.

Kaupunginjohtajan innovaatiokilpailu tuo esiin espoolaista kehittämistyötä palvelujen ja toimintatapojen parantamiseksi. Kilpailuun voi osallistua sekä pienillä että suurilla innovaatioilla, jotka ovat sujuvoittaneet asukkaiden tai asiakkaiden arkea tai kaupungin toimintaa. Kilpailu on avoin kaikille kaupungin työntekijöille ja yrityksille, joiden y-tunnus on rekisteröity Espooseen. Innovaatiossa voi olla mukana kumppaneita myös muista organisaatioista.

Innovaatio parantaa kaupungin palveluita tai toimintatapoja

Kaupunginjohtajan innovaatiokilpailuun voi hakea innovaatiolla, joka on jo käytössä oleva ratkaisu, palvelu tai toimintatapa, tai vasta ideatasolla muotoutumassa oleva uudistus. Olennaista on, että innovaatio tai idea parantaa kaupungin palveluita tai toimintatapoja. Innovaatiokilpailu on osa Espoo-tarinaa, jossa Espoosta tehdään entistä asukas- ja asiakaslähtöisempi.

Kaksi kilpailusarjaa

Kilpailusarjoja on kaksi: innovaatiot ja potentiaaliset innovaatiot eli ideat.
Excellence Finlandin raati arvioi kaikki kilpailun hakemukset, minkä jälkeen Espoon omista asiantuntijoista koottu arviointiryhmä käy läpi kaikki jatkoon päässeet innovaatiot Espoon näkökulmasta.

Kaupunginjohtajan innovaatiokilpailu on järjestetty yhdessä Excellence Finlandin kanssa vuodesta 2012 alkaen. Espoon hakemukset osallistuvat automaattisesti myös Excellence Finlandin kansalliseen Laatuinnovaatio-kilpailuun, jonka voittajat etenevät kansainväliseen kilpailuun.


Lisätietoja antavat:

Katja Eskola, Excellence Finland, p. +358 45 2631613, katja.eskola@excellencefinland.fi
Minna Salaspuro, Espoon kaupunki, p. +358 40 6368978, minna.salaspuro@espoo.fi

Katso tarkemmat tiedot Espoon kaupungin verkkosivuilta >