5.10.2021 klo 13:36
Uutinen

Hämeen Yrittäjien toimisto esittäytyy: Tehtävämme on parantaa yrittäjien arkea

Yrittäjäjärjestön tehtävä on parantaa yrittäjien asemaa ja yrittämisen olosuhteita. Työmme ei ole keneltäkään pois, päinvastoin; yrittäjät ja yrittäjyys vie koko suomalaista yhteiskuntaa kohti parempaa tulevaisuutta.

Yrittäjät tuo apua yrittäjien arkeen tarjoamalla neuvonta- ja asiantuntijapalveluita puhelimitse, lähipalveluna tai verkossa. Sen lisäksi yrittäjäjärjestö tuo vertaistukea, uusia verkostoja ja vaikuttamista yli 100 000 yrittäjän voimalla.

Alueellisen neuvontapalvelunumeron (010 229 0398) kautta tavoitat koko yrittäjäjärjestön palvelut helposti ja vaivattomasta. Ajasta ja paikasta riippumattomasti pääset palveluihin kiinni verkkopalvelussamme. Hämeen Yrittäjien palvelutiimin tavoitat sähköpostilla etunimi.sukunimi @yrittajat.fi osoitteella. Suorat puhelinnumerot löydät alta.

(otsikkokuvassa vasemmalta oikealle:)

Juha Haukka, toimitusjohtaja

Vaikuttaminen ja yritysten toimintaympäristöön vaikuttavat asiat ovat minun vastuualuettani. Olen kiinnostunut kaikista palautteista ja havainnoista, joilla on vaikutusta sinun yrityksellesi ja sen tulevaisuudelle. Oman toimen ohella annan myös hankintaneuvontaa ja toimin yrityskummina. Juhan tavoitat puhelimella numerosta 010 229 0393.

Pauliina Hirviniemi, palvelupäällikkö

Vastaan Hämeen Yrittäjissä jäsenpalveluista, tapahtumista ja koulutuksista sekä hallinnon asioista. Oli kyseessä sitten jäsenyyteen liittyvä asia tai mikä tahansa muu mieltä painava asia, saat siihen todennäköisesti vastauksen minulta. Pauliinan tavoitat puhelimella numerosta 010 229 0394.

Pasi Nuutinen, viestintäpäällikkö

Viestinnän tehtävänä on vahvistaa kantahämäläisten yrittäjien imagoa ja luodaan yrittäjäaktiivista ilmapiiriä maakuntaan. Julkaisemme viestejä monikanavaisesti ja tarjoamme aiheita aktiivisesti myös lehdistölle. Otan mielelläni vastaan vinkkejä puheenaiheista, ajankohtaisista ilmiöistä ja yrittäjätarinoista. Pasin tavoitat puhelimella numerosta 010 229 0392.

Marko Rantanen, verkostoasiantuntija

Olen aloittanut verkostoasiantuntijana Hämeen Yrittäjissä lokakuun alussa. Tehtäväni on tehdä tunnetuksi Yrittäjien toimintaa niille, jotka eivät ole vielä mukana verkostossamme. Olen aikaisemmin tehnyt yhteistyötä jäsenmarkkinoinnissa yli 10 vuoden ajan, joten Hämeen Yrittäjien kenttä ja jäsenistö ovat minulle ennestään hyvin tuttuja. Markon tavoitat puhelimella numerosta 010 229 0399.

Markku Rinne, yritysneuvoja

Tehtäväni yritysneuvojana on ohjata yrittäjä tilanteen mukaan oikean tiedon tai tuen piiriin. En jää odottelemaan jäsenten soittoja, vaan olen vuosittain yhteydessä suoraan yli tuhanteen yritykseen, esimerkiksi yritystukiin liittyvissä asioissa tai ihan vain vaihtaaksemme ajankohtaiset kuulumiset. Markun tavoitat puhelimella numerosta 010 229 0396.

Hämeen Yrittäjät pähkinänkuoressa

Yrittäjillä on paikallisyhdistys jokaisessa Kanta-Hämeen kunnassa, tosin Hämeenlinnassa niitä on neljä. Paikallisyhdistys ja sen luottamushenkilöt ovat kyynärvarren mitan päässä oman kunnan päätöksenteosta. Hämeen Yrittäjät on Suomen Yrittäjien aluejärjestö, joka toimii paikallisyhdistyksen arjen tukena kuntatasolla. Aluejärjestön päätehtävä on maakunta- ja vaalipiiritasolla. Tämän lisäksi aluejärjestö on valtakunnallisen ja paikallisen vaikuttamistyön linkkimasto. Yhteensä vaikuttamistyöhön osallistuvia luottamushenkilöitä on maakuntamme alueella lähes 200. Jäsenyrityksiä Kanta-Hämeessä on 2600.