16.8.2021 klo 19:59
Uutinen

Hämeenlinnalainen yrittäjä Timo Nousiainen: Laitetaan hyvä kiertämään #kuukausilahjoitusyrittäjälle

Maailmassa lahjoitetaan jatkuvasti kaikenlaista apua. Kuukausilahjoittaminen on saanut jalansijaa monin eri tavoin. Hämeenlinnalainen yrittäjä haluaa ilahduttaa kollegoja ja haastaa muutkin mukaan.

Kuka muistaisi huomioida korona-arjen keskellä meitä yrittäjiä? Moni meistä painii päivittäisen tekemisen kanssa niin tiiviisti, ettei ole varaa tai ei ehdi itsensä hemmotteluun. Erityisesti pieni huomio on paikallaan niillekin yrittäjille, jotka eivät vanhan normaalin aikana ole saaneet huomiota osakseen tai eivät puurtamiseltaan ole pystyneet arjessa itseään muistamaan.

– Kuulin eräältä yrittäjältä tämän saadessa pienen liikelahjayllätyksen, ettei hän raaski eikä ehdi itselleen tällaista pientä herkkua hakemaan arjessa, mutta kiva kun joku muisti yllätyksellä. Siitä ajattelin, että voisihan sitä luoda tästä toiminnallisen tavan muistaa yrittäjää, kiteyttää hämeenlinnalainen yrittäjä Timo Nousiainen.

– Ehdotan, että sinä yrittäjä muistat kollegaasi, kumppaniasi tai asiakasyritystäsi. Toimitan omasta puolestani kolmelle yrittäjälle pienet yllätykset #kuukausilahjoitusyrittäjälle-teemalla, mistä saa oivan hashtagin someen. Siitä vaan avainsanaa käyttämään. Ideoita kun ei voi patentoida, mutta niitä voi jakaa. Lisää ideoita voi hankkia meiltä suunnittelijoilta, Nousiainen vinkkaa.

Hänen mukaansa muistamisen ei tarvitse olla suuri tai taloudellisesti merkittävä. Onnistunut yllätys tuo hyvän mielen ja päivään aurinkoa. Huomion ei tarvitse olla päälle liimattua tekemistä lähettäjän nimellä, vaan jopa aivan yllätyksellinen. Sen voi toki viedä henkilökohtaisesti, lähettää tai toimittaa muutoin.

Huomio voi olla esimerkiksi fyysistä apua, pientä purtavaa, palvelu tai arkeen tarvittava tavara. Ihan mitä vaan, mikä tuo hyvän mielen.

– Mitä sinä voit tehdä kollegasi piristämiseksi? Laitetaan hyvä kiertämään.

#kuukausilahjoitusyrittäjälle