Vuonna 2021 Linnan Business Turnajaisten 38 000 € pääpalkinnon vei ”Suomen paras ja välittävin mummo ja pappakauppa” Onnexi Oy, joka välittää senioreita avuksi kotiin ja työpaikoille ja tarjoaa arjen helpotusta kaikkiin koteihin.
19.10.2022 klo 07:00
Uutinen

Hämeenlinnan parhaat yritysideat ottavat jälleen mittaa toisistaan Linnan Business Turnajaisissa

Hämeenlinnan parhaat yritysideat nousevat taas parrasvaloihin pitchaamaan Linnan Business Turnajaisten finaalitaistossa 24.11. Hämeenlinnan Verkatehtaalla. Kolmessa kilpailusarjassa voitoista kisaa 17 yritystä, joille on jaossa yhteensä peräti 85 000 euron arvoinen voittopotti. Kilpailua on tuomaroimassa myös Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen.

KIIHDYTYSsarjan yritykset taistelevat kilpailun kovimmassa. Yritykset ovat jo luoneet menestystarinansa ensimmäiset luvut ja hakevat nyt voimakasta kasvua joko kotimaassa tai kansainvälisesti: Allwatec Oy, Delva, Ilosen Puutyö, Liikuttajat Oy ja Terra Composites Oy.

KASVUsarja on tarkoitettu uudistusta sekä kasvua hakeville hämeenlinnalaisille matkailutoimijoille. Sillä tuetaan myös Hämeenlinnan kilpailukykyä kotimaan matkailukentällä sekä valmiuksia kansainvälisten matkailijoiden palvelemiseen. Mukana ovat Hämeenlinnan Torikahvila Oy, Jalavanniemi Oy, Linna Golf Oy, Myllytalo, Natura Viva Oy ja Vanaya Oy.

IDEAsarjassa pääsevät esiin uudet hämeenlinnalaiset yritysideat, jotka hakevat sparrausta ja rahoitusta ideansa kehittämiseen. IDEAsarjassa kilpaillevat Kargo Oy, Kari Ylönen Viistokaiku Oy, Road to Vostok Oy, Taitekohta Tiina Kuopanportti Oy sekä kaksi vielä julkaisematonta yritystä.

Vuoden 2022 alussa alkanut sparraus ja työpajatyöskentely ammattivalmentajien johdolla huipentuu pitchaukseen finaalituomariston edessä.

Linnan Business Turnajaisten tuomaristossa nähdään kova kattaus ammattilaisia Suomen yritys- ja sijoitusmaailman huipulta. KIIHDYTYSsarjan tuomariraadissa istuvat Suomen yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen, näyttelijä, yrittäjä ja vuoden sijoittaja 2020 -palkittu Jasmin Hamid sekä FiBANin puheenjohtaja Annukka Mickelsson.

Linnan Business Turnajaiset on Linnan Kehityksen konseptoima ja järjestämä yrityskilpailu, jonka avulla hämeenlinnalaiset yritysideat pääsevät esille ja suuntaavat jopa maailman valloitukseen. Linnan Business Turnajaiset järjestetään nyt neljättä kertaa.